2015. augusztus 19., szerda

Rendelésre - TILOS VINNI!

Mostanában - mint az látható - rengeteg rendelést kaptam, és bár vázlatban már a fél kritikakéréseim is megvannak, még nem jutottam el odáig, hogy gépbe vigyem őket. Ezért úgy döntöttem, hogy amíg nem tudok kellő energiát összeeszkábálni valahonnan, addig ideiglenesen SZÜNETET tartok. Aki esetleg nem tudná, hogy ez mit jelent, elmagyarázom. Egy rövid szabadságról van szó, mely alatt nem lehet rendelni tőlem. További szép nyarat! 






































3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ezúton is köszönöm szépen a rengeteg gyönyörű munkát, amit nekem csináltál! Lélegzetelállító lett! Köszönöm, hogy gyönyörű, egyszerű, letisztult, de mégis mutatós designokat készítettél nekem, amiket még én is tudok kezelni! Köszönöm a szép fejléceket és az ötletes rendezett képeket!
    Igazán hálás vagyok a rengeteg időért, amit rám szántál!
    És amit nagyon szépen köszönök az az, hogy egy csodálatos lányt ismerhettem meg a személyedben! További sok sikert neked az életed bármelyik területén!
    Puszi: Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó! A felsorolásból kimaradtak az igazán ötletes és szép könyvborítók! Imádom őket!

      Törlés
    2. Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm a szavaidat! Én is nagyon kedves lánynak ismertelek meg, remélem a barátságunk sokáig fog tartani! :D Na, még itt a végén elérzékenyülök, Te nő! :D

      Törlés