2015. augusztus 14., péntek

Kritika #72 - Bűvös vizeken - CSAK DESIGN

Író: Sayaa Badrick
Cím: A béke kulcsai - Bűvös vizeken
Link: xxx


FEJLÉC:

Szép munka. A színe jól illik a design többi részéhez. Az alapon minden olyan szerepel, amely a történetben fontos motívumként jön elő; gondolok itt most a hajóra, a vízre. A betűtípus, betűméret és a cím elhelyezése is szuper, valamint a készítő neve szintén esztétikusan lett megoldva, mégis jól látható. A karakter elhelyezése ugyancsak remek. De. Nem tetszik, hogy belelóg baloldalt az arcába a png. Aztán. Ott a keze. Úgy látszik, mintha külön lenne a testtől, jobb lett volna talán eltüntetni onnan. Más hiba igazából nincs, de, ha a fejlécen szereplő karakter nem a főszereplőd testesíti meg, azt jobb lenne beírni az információk közé, mivel – az én szemszögemből – ő lenne az utolsó ember, akinek el tudnám képzelni Sirilt.
10/9

DESIGN

A színt nagyon jól eltaláltad, egyaránt illenek egymáshoz, és a történeted hangulatához is. A betűtípus, betűszín és betűméret mindenhol megfelel, a bejegyzéseid sorkizártak, és a hozzájuk tartozó képek nagyon jól lettek kiválasztva. A moduljaid nevei roppant egyediek, találóak; helyesírásukban hiba nincs. Én azonban a Hírhedségemet levenném, az csak rád tartozik. Az elrendezéssel nincs probléma. Talán a Kincses térképet kellene valahogy megváltoztatni:
          -          Főoldal
          -          Szereplők
          -          Fejezetek
          -          Trailer
          -          A világról
          -          Varázslények
          -          Díjak/Versenyek
A trailert, mondjuk, rakhatnád külön a História vagy az Iránytű alá. Nem vonok le azonban pontot, mert látszik, hogy szép, és igényes munka.
10/10


Összesen: 20/19

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kedves szavakat, sajnos sem a design, sem a fejléc nem az én művem. Egyedül az elnevezések és elehelyezések az én művem. :)

    Valóban nem ő Siril megtestesítője, de azon kívül, hogy ő szőke, a képen szereplő lány pedig fekete, szerintem nagyon is hasonló a képzeletemben élő lányhoz. :D

    Még egyszer köszönöm a kritikát :3

    Puszi: Sayaa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommented! Örülök, hogy tetszett a kritika! Siess a következő résszel! :D

      Törlés