2015. augusztus 23., vasárnap

Eredményhirdetés #7 - Legromantikusabb történet


Kedves Olvasók! 
Meghoztuk a következő kategória eredményeit. Köszönjük, hogy ennyien szavaztatok kedvenc blogaitokra. A következő kategóriákra való szavazó modulokat folyamatosan töltjük fel, tehát ezután is szavazatok kedvenc blogaitokra. 



Az első helyezett: 

  



A nyereményed pedig: Interjút készítünk, kritikát és blogajánlót írunk a blogról, emellett választhatsz egy dolgot a blogról. Ezen kívül négy hétig reklámozzuk a blogod. 



A második helyezett: 


The Last Summer 



A nyereményed pedig: Interjút készítünk veled, választhatsz egy dolgot a blogról és emellett választhatsz, hogy kritikát vagy blogajánlót írjunk a blogodról. Ezen kívül három hétig reklámozzuk a blogod. 




A harmadik helyezett: 


Truth or Lie? 



A nyereményed pedig: Interjút készítünk veled, választhatsz egy dolgot a blogról, emellett két hétig reklámozzuk a blogod. 




Különdíjban részesülő: 


A kulisszák mögött 




A nyereményed: Választhatsz egy dolgot a blogról, plusz interjút készítünk veled. Emellett egy hétig reklámozzuk a blogodat.  




Fontos! 


# Csak e-mailben fogadjuk el a nyereményedért való jelentkezést! 

# Ha az eredményhirdetés után három héttel nem jelentkezik a nyertes akkor, értelemszerűen az utána lévő helyezett kapja meg az adott helyezést.

# Ha jelentkeztél a nyereményedért, de két héten belül nem reagálsz a válaszunkra, ugyan úgy mint ha nem jelentkeztél volna törölni fogunk, és az utánad lévő helyezés kapja meg a  díjat!  



************************************************************************

Gratulálunk a nyerteseknek, és a többiek se legyenek csalódottak, hiszen mindenki nagyon jó történetekkel nevezett, és talán legközelebb ti lesztek az elsők!


A következő kategória amit kifogunk hirdetni az a Legizgalmasabb történet, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése