2015. április 17., péntek

Eredményhirdetés #2 - Legjobb design

Kedves Olvasok! 

Meg hoztuk a következő kategória eredményeit. Köszönjük, hogy ennyien szavaztatok kedvenc blogaitokra. :) 
A következő kategóriákra való szavazó modulokat folyamatosan töltjük fel, tehát ezután is szavazatok. 

Visszatérve az eredményekre, az állás nagyon szoros volt, a sok jó blog közül nehezen tudtak dönteni a zsűritagok. 
Voltak nagyon szép és igényes blogok és kevésbé jók, de senki se keseredjen el hiszen még számtalan blogversenyt fogunk rendezni ahol akár az utolsókból is lehet első! 


A szavazás eredménye: Az első helyezett: 

The Last Summer 

A nyereményed pedig: Választhatsz négy dolgot a blogról. (Akár kódokat, képeket, karaktereke, stb.. is kérhetsz.) Ezen kívül négy hétig reklámozzuk a blogod.  
A második helyezett: 


A nyereményed pedig: Választhatsz két dolgot a blogról és emellett választhatsz, hogy kritikát vagy blogajánlót írjunk a blogodról. Ezen kívül három hétig reklámozzuk a blogod.  
A harmadik helyezett:


Az álarc mögött 


A nyereményed pedig: Választhatsz egy dolgot a blogról, emellett két hétig reklámozzuk a blogod. 
Különdíjban részesülők: 


Regényed az életed 

Toothpick 

Az érintése is olyan, mint az enyém 

Halálos Csók 


A nyereményetek: Választhattok egy dolgot a blogról, plusz interjút készítünk veletek. Emellett egy hétig reklámozzuk a blogotokat.  
Fontos! 

# Csak e-mailben fogadjuk el a nyereményedért való jelentkezést! 

# Ha az eredményhirdetés után három héttel nem jelentkezik a nyertes akkor, értelem szerűen az utána lévő helyezett kapja meg az adott helyezést.

# Ha jelentkeztél a nyereményedért, de két héten belül nem reagálsz a válaszunkra, ugyan úgy mint ha nem jelentkeztél volna törölni fogunk, és az utánad lévő helyezés kapja meg a  díjat!  ************************************************************************

Gratulálunk a nyerteseknek, és a többiek se legyenek csalódottak, hiszen mindenki nagyon szép blogokkal nevezett, és talán legközelebb ti lesztek az elsők!


A következő kategória amit kifogunk hirdetni az a  Legjobb Író, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le!


2 megjegyzés: