2015. április 18., szombat

Blogajánló #42

Egy lány története 


Prológus: 

Így vissza gondolva a híd szélén nem is volt rossz életem . Születésem napján édesanyám visszatért hozzám a halálból és a Szelené nevet adta nekem . Ezen a napon sorsom megpecsételődött de ez az átok csak most veti rám láncát. Sosem voltam szokványos gyermek visszahúzó de mégis nagyszájú voltam ; sosem engedtem magamhoz senkit közel. Miután 6 éves koromban az az ember akit szüleimnél is jobban szerettem a karjaim közt halt meg úgy éreztem nincs helyem ezen a világon. De nem tudtam meghalni. Sem a gyógyszer sem a penge nem segített. A vágás melynek hege mai napig a szívem felett díszeleg nem hagy felejteni. De ez már nem számít lassan úgy is vége. Azért még vissza-vissza térek az emlékek rideg falai közé és látom hogy anno még általánosban a fiúk csúfoltak a súlyom miatt és egy halvány mosoly libben az arcomra. Hátra lépek és gondolkodom 
-Megéri-e ez , hogy ellenségeimnek öröme , szüleimnek életében szenvedés , barátaim számára fájdalom legyek ? A válasz :Nem
- gondolataimat csak egy hang zavarja meg amely a nevemet kiabálva.
- Szelené! Ne tedd! - hátra nézek és felém fut valaki ; leugrom vissza a híd biztonságos betonjára és látom, hogy aki felém fut nem más mint az egyik legjobb barátom Casper. Azt vártam mikor ér oda, hogy jól leteremtsen. De odaérve nem ezt tette; megölelte és így szólt 
- Buta lány képes lennél engem és Liryket itt hagyni.
-elsírtam magam . Percekig zokogtam a vállán és közben úgy éreztem hogy végre nem vagyok egyedül. Miután abbahagytam a sírást és éreztem, hogy az összes festékem elfolyt elindultunk a parkba ahol a többiek vártak. Tina,Liryk,Brendon,Carla és Ricky ők voltak a mi kis csapatunk tagjai. Mikor odaértünk mint mindig üvöltött a zene. 
 - Bakker -kaptam a fejemhez- elfelejtettem hogy ma próba van és nem hoztam cipőt.- mire Liryk a táskáját kezdte túrni - 
- Nyugi baba van nálam még egy cipő még szerencse hogy egy a méretünk ! -azzal kivette a másik cipőt a táskájából és oda adta nekem. Pont a kedvence csukája volt.Fekete és vörös csíkos Supra cipő. Nekem is ilyenek volt hisz együtt vettük  csak hogy én már széthordtam. Imádtam abban táncolni nem csúszott és nem nyikorgott  pont olyan volt amilyen egy Street Dance-es csajnak kell.
- Köszi csajszi jövök neked eggyel.
- Bolond vagy ezt te is megtennéd értem .
- Imádlak! -és ezzel együtt egy puszit nyomtam az arcára-
- Én is téged, de ha nem indulunk a tangósok lenyúlják a termet ! -erre persze mindenki felkapta a fejét és már indultunk is. 


Részletek a történetből: 


2. Hogy az a ...


Úton a probaterem felé áthaladtunk azon a hídon amely egy órája még halálom színhelye akart lenni. Éreztem ahogy Casper egyre szorosabban fogja a kezem és húz maga felé. Nem ellenkeztem tudtam hogy csak jót akár nekem . Közelebb húzódtam hozzá ő pedig átkarolt és egy puszit nyomott a halántékomra és a fülembe súgta
-Nem lesz semmi baj én vigyázok rád.
Elmosolyodtam és végre úgy éreztem ma semmi nem állhat az utamba de tévedtem. Körülbelül két saroknyira lehettünk mikor zenét hallottam. Hátranéztem és láttam hogy Amber az . Régen is utáltam de mióta csatlakozott Márk bandájához  azóta még inkább utálom.
-Úgy utálom ezt a ...
- Ne is figyelj rá - vágott közbe Ricky
-Rickynek igaza van Szele. Csak azért csinálja hogy felhúzzon.-mondta Liryk
- Tudjátok  mit srácok innentől kezdve nem fog érdekelni!
- Na ez a mi Szelenénk ! -mondta Tina és meg ölelt hátulról 
- Na de mostmár induljunk mert tényleg nem lesz termünk! - vágott közbe Brendon
- Igenis főnök ! -mondtam nevetve és már indultunk is. Az utolsó pár métert már futva tettük meg és pont szerencsénk volt, mivel mi értünk oda előbb. A három órás kemény próba után amit végig nevettünk elmentünk enni egy jót. Louis pizzázólya a legjobb a környéken. Mindig ide jöttünk próbák után enni ezért már külön asztalunk volt. Evés közben Louis állt meg az asztal végén egy plakáttal  a kezében amin a Hadizóna tánc versenyt hirdették.
- Na srácok remélem indultok a versenyen mert ti simán nyerhettek!-mondta Louis nagy mosollyal az arcán 
- Louis ez komoly ? -néztünk rá meredten
- Igen persze ti vagytok a környék legjobb csapata májusban lesz a válogatás ha indultok simán nyerhettek.
- Ha ha ezt te se gondolhatod komolyan Louis. - hallatszott a háttérből-ezeknek a szánalmaknak semmi esélyük ellenünk ! -jelent meg Márk
- Hát Márk legalább közülünk senki nem esett pofára elő adásban! -mondta Ricky mire mindenki felnevetett
- Oké Ricky lássuk mit tudtok találkozzunk a versenyen ott majd eldől milyen fából faragtak titeket. - mondta Márk gúnyosan
- Rendben ! -pattant fel Liryk és rá csapott az asztalra. Amitől  persze úgy megijedtem hogy oda bújtam Casperhez.
- Nyugodj meg Liryk porrá alázzuk őket. - mondta Tina magabiztosan
- Ebben ne legyél olyan biztos nyuszi. -jelent meg Amber
- Ó márcsak te hianyoztál ide! - rivalkodtam fel 
- Mi van Szelené irritál a szépségem? - mondta gúnyos mosollyal amire én is fel álltam . Casper az asztal alatt a kezemhez kapott .
- Hát olyan szép vagy hogy a tükör is elreped ha bele nézel,  De ha már ennyire nagyot képzelsz magadról legalább fogatmosni tanulj meg mert ide érzem a szájszagodat.
- Te mit képzelsz magadról ki vagy te ?
- Na gyere rögtön kiderül ki az erősebb. Vagy ehhez már nincs elég vér a pucádban?
- Ehhez most nincs kedvem különben is nem akarok gyereksírást hallgatni.
- Hát igen a gyáva nyúl mindig fut. De a versenyen úgy is kiderült ki a jobb. -azzal a lendülettel sarkonfordult Márkkal együtt. 
- Jól vagy ? - kérdezte Casper mikor vissza huppantam mellé.
- Persze csak már elegem van ebből a sárkányból .
- Hát eléggé kiállhatatlan .
- Nekem mondod a szülei biztos fejre ejjtették kis korában. - mondtam nevetve. Hirtelen pillantásom az órára vetült ami fél tízet mutatott. 
- Hát srácok én lassan indulok haza.
- Ja későre jár gyere Tina induljunk mi is. - mondta Liryk és meg lökte Tinát
- Hát ja szerintem mi is induljunk skacok . Casper te merre mész ?- mondta Brendon
- Szerintem haza kísérem Szelenét persze ha nem probléma 
- Dehogy is legalább lesz társaságom az úton . Na de puszi sziasztok.- elindultunk de pár sorokkal lejjebb az jött amitől féltem. 
- Úgy is beszélni szeretnék veled a reggel történtekről.
-Akkor egy hosszú útnak nézünk elébe.
- Csak egy kérdésem van. MIÉRT?
-Miért? Mert nincs itt helyem ez nem az én világom. Néha úgy érzem teljesen más világba tartozom mint ti.
- Jaj Szele ez nem igaz. Bár amikor táncolni látlak én is érzem hogy olykor nem itt a földön jársz. Egyszer szeretném én is ezt érezni. Ebben csak egy a furcsa ismerem ezt az érzést csak én egy ember mellett.
- Ez kedves . És ki az a szerencsés ?- néztem rá sandán amikor megállt és a szemembe nézve ezt mondta -
- Te .


3. De miért 

-  Lesokkoltam. Az ahogy ez a szó átfutott az agyamon ledermedtem. Mintha  valaki fejbe vágott volna. Ahogy a szemembe nézett éreztem, hogy ez valami különös érzés.
- Szele én szeretlek téged. Ma a hídnál kész voltam utánad vetni magam a halálba. De ez már nem számít most itt vagy velem és érzem ahogy a szívem hevesen ver.-megfogta a kezem és a szívére tette. Éreztem ahogy a szíve mint egy légkalapács vér.- Érzed ez mindig így van ha a közelemben vagy.
- Casper kérlek várj egy pillanatot ez most egy kicsit sok így egyszerre! De mégis mióta?
- Lassan két éve érzem, hogy több vagy nekem mint egy barát de féltem bevallani mert attól féltem hogy ezt csak egy viccnek veszed.
- De miért pont most ? -néztem rá fel értetlenül
- Mert reggel olyan elszántan álltál ott a híd szélén. Attól féltem elveszítem azt akit a világot jelenti nekem.- elsírtam magam és nem mertem a szemébe nézni. Amikor a megfogta az állam és lágyan megcsókolt. A szívem megállt egy pillanatra majd újra dobogni kezdet. Valami furcsa érzés járta át a testem. A lábam remegni kezdett mégis a fellegek közt jártam.
- Érted már mért féltelek ennyire és mért akarlak magamhoz láncolni ?
- Igen. De valamit meg kell értened- Casper hirtelen kicsit hátrébb hajolt- Én alszom az ágy jobb oldalán és erről nem nyomok vitát !- Casper nagy tágra  nyílt szemekkel nézett rám és vissza kérdezett
- Ez most azt jelenti hogy leszel a barátnőm?
- Igen!- Casper örömében felkapott és így kezdet velem forogni. Amikor le tett a földre majdnem el estem.
- Szele most úgy érzem én vagyok a világ legboldogabb embere és ez neked köszönhető! Nagyon szeretlek és míg világ a világ szeretni is foglak!
- Tudod Casper én hány éve vártam ezt a percet ? Igen ! Jól hallodtad kis korunk óta veled voltam zugva te voltál az aki mindig ott volt amikor szükségem volt valakire.-amikor befejeztem láttam Casper végre rá jött mért voltam mindig olyan fura és ideges a közelében. És abban a pillanatban újabb csókot váltottunk. Puha ajka olyan volt mint a méz édes gyümölcs ami csak az enyém.

Casper szemszöge :

A második csókunk után éreztem hogy viszont szeret. Éreztem a bőre lágyságát, a parfümje részegítő illatát. Egyszercsak azt vettem észre hogy karjai a nyakam köré fonódik és akkor így szólt 
- Gyönyörű ez az este így de haza kell mennem Naomi biztos aggódik hogy hol a csodában vagyok ilyen sokáig.
- Rendben induljunk. - mondtam és és kézen fogva elindultunk a sötét utcákon. Mikor a házakhoz értünk még egy csókot váltottunk és én elengedték a kezét. De valami fel tűnt a csuklója tele volt vágásokkal. Elindultam és felhívtam Liryket.
- Szia Liryk. Casper vagyok. Nem zavarlak?
- Szia. Dehogy , valami baj van olyan gondterhelt a hangod?
- Nem vettél észre semmi furcsát mostanában Szelenén?
- Mit szeretnél tudni ?-mondta Liryk és egy mélyet sóhajtott.
- Liryk mért van Szele keze tele vágásokkal?
- Tehát láttad.
- Igen tudni szeretném hogy miért?
- Várj csörög a másik telefon visszahívlak.
- Rendben.Szia.- éppen az ajtón léptem be amikor Liryk hívott
- Szia Casper itt Liryk. Szele volt az előbb és arról áradozott, hogy milyen boldog, hogy végre összejöttek. Még mindig érdekel az a dolog?
- Igen Liryk kérlek mond el mi bántja az életem lelkét?
- Ez aranyos. Szóval hol is kezdjem?
- Liryk nem egyszerű a legelején kezdeni ?
- Jól van na ! Szóval Szele évek óta vagdossa magát . Régen az előző barátja miatt most pedig azért mert fél kimondani amit gondol. A szülei  halála után többször akart öngyilkos lenni.... Szóval ez a helyzet. Casper kérlek vigyáz a lelkére rendkívül törékeny.
- Köszönöm Liryk hogy elmondták megígérem  hogy vigyázni fogok rá!
- Rendben! Szia.
-- Szia.- Miután lerakták a telefont elmentem zuhanyozni de folyton csak Szelené járt a fejemben. Sehogy nem tudtam kivetni a feléből azt a gondolatot mi lesz ha egyszer túl mély vágást ejt a karján és meghal. Kínok közt vergödve aludtam el. Reggel egy üzenet várt a telefonon Szele volt az 
- Jó reggelt szerelmem! Hogy aludtál? 
 Nagy kő este le a szívemről hogy jól van. Miután vissza írtam  neki le mentem a postáért és egy üzenet állt rajta

                 Szia Casper vissza jöttem csengettem de nem vetted fel.
                                                 Hiányzol szerelmem!
                                              Bye:
                                                      Debóra ^_^

 Na márcsak ez hiányzott  nem csak Szelené miatt kell aggódom hanem mostmár azért is hogy Debóra ne kavarjon be nekem Szelénél.

Liryk szemszöge:

Örülök hogy végre minden a helyére.
 - Szia Liryk rég láttalak hogy vagy ?- libbent elém egy szőke hajkorona
- Debóra te hogy kerülsz ide?
- Nem rég értem vissza a városba. Nem tudod Casper merre van ? Annyira hiányzik! 
- Debóra de te mit képzelsz magadról elmész egy szó nélkül és most vissza jössz és azt hiszed minden a régi !? Casper három hónapig olyan volt mint egy elő halott! Szerinted ez frankó?
- Nem de mostmár itt vagyok hogy boldoggá tegyem.
- Csak az a baj hogy már megteszi más.
- Micsoda? Ki?
-  Szelené. Ő legalább megtudja becsülni a szeretetét.
- Mi a frászt képzel ez magáról , hogy csak így összejön Casperrel?
- Debóra kapja a fejedhez  nincs ráírva a neved! Te itt hagytad és ezzel örökre elvágtad magad !
- Hát azt még meglátjuk Liryk.

Debóra szemszöge:

Mit képzel ez magáról az én pasimra rámászni. De nyugi Szele ha rajtam múlik ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű. Csak még azt nem tudom hogy álljak rajtad bosszút. 


5. Egy új élet kezdete  

Sosem gondoltam volna hogy egyszer még nem táncos leszek mint ahogyan azt régen gondoltam. Na de ez csak egy álom volt. Mikor a vonaton elkezdtem Ricky kedvenc BVB dalát énekelni nem sejtettem mi lesz a vége. A Fallen Angeles-t énekeltem amikor hirtelen valaki fölém állt és velem együtt énekelt ismerős hangon. Fel néztem és megláttam hogy aki felettem áll az Andy a BVB énekese. Abban a pillanatban abbahagytam az éneklést. Hirtelen éreztem hogy valaki meg érinti a vállam oldalra fordultam és láttam hogy Jinxx az és így szól
- Csajszi hajrá kurva jó hangos van! - én majdnem meghaltam a BVB tagjai körülöttünk ültek és hallották hogy az ő dalukat énekeltem . Andy lenézett rám és így szólt ;
- Végre egy csaj aki tud igazi rockot énekelni! - elpirultam - Andy vagyok és te?
- Tudom kik vagytok ti vagytok a Black Veil Brides.
- Na látom a hírünk megelőzött minket már megint .-mondta Jake
- Nos hát a hölgyben kit tisztelhetünk? - kérdezte Jinxx
- A nevem Szelené őpedig a haverom Ricky.
- Ez az igazi neved ?-nézett rám kérdőn Jake
- Igen. Tudom kicsit fura de ez van.-mondtam 
- Hé srácok gyertek ki egy percre dumálni .-mondta Andy mire a srácok kimentek a két vagon közé beszélni
- Anya segíts itt halok meg!- míg én bent haldokoltam addig a fiúk kint azon tanakodtak hogy mi legyen
- Srácok vigyáz úgy is hónapok óta gondolkodunk hogy ki legyen a másik énekesünk és ez a lány tehetséges!- mondta Jinxx
- Hé ácsi nem azt beszéltük meg hogy Juliet lesz az ! - háborodott fel Andy
- Figyu haver nem akarom Julietet bántani de ez a csaj ezerszer jobb mint ő.- mondta Ashlye
- Szavazzunk. - vetette fel Jake- Én Szelenét mondok!
- C.C. ?
- Szelené!
- Jinxx ?
- Szelené!
- Ashlye?
- Szelené!
- Andy?
- Juliet!
- Hát lepipáltunk. Akkor tehát Szelené a vége. Még úgy is hogy a te szavazatod kettőt ér.
- Hát nagyon úgy tűnik.-mondta Andy és sóhajtott 
- Figyu tesó ezzel a csajjal csak jól járhatunk!-mondta Jinxx
- Ja van stílusa;hangja;kisugárzása úgy hogy csak jól járhatunk vele.-mondta Ashlye 
- Oké de akkor ti közlitek Juliettel! -mondta Andy 
- Oké majd én mondom neki!-mondta gondterhelten Ashlye
- De előbb még bólintson rá. -aggódott Jake 
- Hát ja mert ha nem akkor megszívtuk! - mondta CC
- Na hajrá srácok bátorság ! - mondta Ashlye és elindultak befel. Mikor beértek vissza a kabinba körbe álltak és boci szemekkel néztek rám 
- Valami baj van srácok ? - néztem rájuk
- Nem nincs! - mentegetőzött Andy - Csak a srácokkal hónapok óta azon gondolkodunk hogy kell egy lány énekes a bandába és arra gondoltunk hogy esetleg te el vállalnád ezt a posztot ? - mondta Andy mi ra a fiúk cukin néztek rám  
- Várjunk egy kicsit! Srácok most le sokkoltam!
- Hát csajszi nem minden nap kapsz ilyen lehetőséget.- mondta Ashlye
- Értem én csak ezt még át kell gondolnom mert ezzel a döntéssel az egész életem megváltozik !
-Megértjük ha még gondolkodni szeretnél. Itt a névjegyem hívj fel ha döntöttél.- nyújtotta felém a kártyát Andy
- Rendben van. De mi most megyünk srácok. Sziasztok. 
- Sziasztok.-köszöntek a fiúk szinte egyszerre

Ricky szemszöge :

- Atya egy Szele ez nagyon komoly volt! Ugye igent mondasz?
- Még nem tudom de az igen felé húz a szívem!
-Hát remélem igent mondasz! Tök jó hangos van és a BVB-s srácokkal! Áh én még most se hiszem el!
- Én se világ életemben Andy volt az álmom és a példaképem és persze a hősöm! És velem akar dolgozni! - kezdett el síkítva ugrálni
- Szele! Szele! Halkabban!
- Óh bocsánat.-mondta halkan kacagva és bele ütött a vállamba
-Jól van na csak ne síkítozz itt nekem! - és befogtam a száját
- Na engedi el ez így nem jó.
- Oké oké.
- Na így már jobb!- károlyt belém Szele
- Szóval hogy döntesz? -kérdeztem buzgón
- Még nem tudom ezt még meg kell beszélnem Casperrel.
- Értem. De ne hagyd életed lehetőségét el úszni nekem!
- Nem fogom ne félj.
- Én is .
- Akkor jó. Remélem helyesen döntessz!

Andy szemszöge :

Mikor Szelené és a haverja leszáltak a fiúra néztem és mind úgy vigyorgott mint a vadalma.
- Ti mi a frászt nézték így ? - néztem rájuk kérdőn
- Á semmit csak azt hogy neked bejön ez a csaj.- mondta CC
- Mi ? Ezt honnan a fraszból szeded?
- Jaj Andy látszik rajtad hogy bejön.- veregette meg a vállam Jake
- Nem is tetszik nekem ott van Juliet! -mondtam felháborodva -- Inkább nézzetek Ash-re ő télleg bele zúgott!
- És télleg!-csattant fel Jinxx hangja
- Jaj srácok ez a csaj gyönyörű ! És még a hangja is álom.- olvadozott  Ash
- De azért el nem olvadj itt nekünk! -vágta fejbe CC a dobverővel
- Áu ez fáj te idióta! -kezdett nyavalyogni Ash és megütötte CC-t  
- Jól van ezért ne nyírjátok itt ki egymást! - mondtam és bedugtam a fülest a fülembe és elkezdtem a régi számainkat hallgatni Az emlékek előtörtek de mindent csak jó újra átélni. Nehézkesen szálltam le mert a lábam iszonyatosan zsibbadt és fájt. Lássa kievickeltem a kocsi hoz ahol már Juliet várt.Beültem mellé és hazamentünk.

Ashlye szemszöge :

Miközben hazafelé vezettem folyton csak Szelené járt a fejemben. A meseszép barna szemei és az álom szép mosolya bele égett a tudatomba és ha akarnám se tudnám elfelejteni. Mikor hazaértem egyből leültem a gép elé és rákerestem a neten. Még is találtam Szelené Diamond még a neve is gyönyörű. Miközben a profilját néztem megszólalt a telefonom Andy hív.
- Szevasz haver mizu? 
- Szia 10 perc és ott vagyok nálad és hosszú távra költözöm.
- Mi a frászt történt már megint?
- Semmi csak a szokásos de most elegem van!
- Már megint elől hagytad valamelyik lotyód számát?
- Nem most épp a főnökkel beszéltem arrol hogy ha Szelené belemegy a dologba akkor mikor érne rá meghallgatni.
- És?
-És ezen felkapta a vizet hogy melyik az a ribanc akinek a dolgait intézem. Mert hogy állítólag az utóbbi időben nagyon elhanyagolom öt meg minden szar. A tököm tele van ezzel az egésszel!
- Elhiszem haver gyere nyugodtan a kapu nyitva a pót kulcs a helyén.
- Oké.Hali.
- Helló.

Szelené szemszöge:

Nemrég értem haza olyan négy óra körű amikor Liryk hívott.
- Szia szívem mondjad.
- Szia tudnánk most találkozni?
-Liryk baj van olyan fura a hangod?
- Majd megtudod na akkor ráérsz?
- Igen. De inkább át megyek az úgy jó?
- Persze de siess és vigyázz magadra!
- Oké 2 perc és ott vagyok.
- Rendben szia. -tette le a telefont Liryk. Fel kaptam a pulcsim a székről  és már indultam is de most Naomi robogójával mert már fájt mindenem a délutáni gyaloglástól. Mikor odaértem Liryk már az ajtóban állt és várt. Behívott a nappaliba és azt mondta üljek le mert mutatni akarok neked valamit . Leültem a kanapéra.Liryk elővette a telefonját és mutatott egy videót amiben Casper és Debóra nyalják falják egymást az öltözőben.Felfordul a gyomrom tegnap még engem csókolgatott most meg ezt a kurvát. Nem néztem végig a videót de sejtem mi volt a vége ennek az egésznek.Fogtam magam és el száguldóttam Casperhez. Csoda hogy nem kaptak el gyorshajtásért. Végig trappoltam a lépcsőházon egyenesen Casper ajtajához amit majdnem betörtem úgy "kopogtam". De nem volt meglepő ki nyitott ajtót. Debóra egy szál tangában és egy melltartóban állt előttem vigyorogva.
- Szia drága van számodra egy üzenetem.- azzal a lendülettel olyat lekevertem neki hogy megfejelte az ajtófélfát. Berongyoltam és mit látnak szemeim Casper egy boxerben fekszik az ágyon.
- Nos nehéz csak gratulálni tudok!-mondtam gúnyosan
-Szele te mit keresek itt?! -kapta magára a takarót
- Hát gondoltam beköszönök mielőtt elköltözöm a városból.- mondtam gúnyos vigyorral
- Mi a frász hová mész?
- Én kedves új életet kezdek mint a Black Veil Brides énekes nője!
- Mi? Te mint énekes ki van zárva! Hisz neked a tánc az életed!-kezdett velem kiabálni
- Nyuszika ne legyél ennyire merev. Ez az én döntésem új élet új ember!
- Szele ez nem te vagy!
-Ezt pont te mondod! Tudtommal én vagyok a csajod és nem az a ribanc!
- Te vagy az! Ez csak...
- Kurvára nem érdekel ! -számítottam félbe --Rohadtul nem hat meg a magyarázkodásod!- és ki fordultam az ajtó felé de Casper vissza rántott-- Engedj el!
- Nem ahoz túl fontos vagy!
- Fontos! Ha-ha-ha ne törd magad úgy is csak egy voltál azok közül akik csak átbasszák az ember fejét! Úgyhogy engedj el!
- Csak egy valamit ígérj meg !
- Igen és mit?
- Azt hogy nem fordulsz megint magad ellen!
- - Miattad ne röhögtess nem érsz te annyit! De nyugi egyedül is kitalálok! -és kimentem az ajtón. Amint ki értem a lépcsőházból elő kaptam a cigit a táskámból és rágyújtottam. Kb 3 hónapja nem gyújtottam rá de most muszáj volt . Az érzés mikor a nikotin terjed az ereidben a legjobb dolog a világon 3 hónap után. Közben azon agyaltam hogy most mi a frász lesz. A telómat kerestem amikor a kezembe akadt valami. Andy névjegye  volt és rajta az a szám ami megváltoztatja az egész életemet de nem mertem tárcsázni. Kb egy perc kellett mire vettem egy nagy levegőt és megnyomtam a hívás gombot. 


6/2 Indul a mandula 2 

- Sziasztok!Szia életem mizújs?-ült le Andy ölébe és meg csókolta
- Szia Juliet. -mondta Andy unott hangon
- Hát ez meg ki?- nézett rám gyilkos szemmel
- Szia. Szelené Diamond.
- Hali Juliet Simms. Nos végül is ki is vagy te? Csak nem a ház vezető nő?- mondta gúnyosan
- Nem ő az új énekesünk!-mondta Jake védelmezőn
- Ez a ribi?-mondta felháborodva
- Én ribi nézz már magadra!- mondtam flegmán mire fel állt és elindult felém
- Te mit képzelsz ki vagy te?- lihegett az arcomba mire Jake és Jinxx fel álltak hátha közénk kell ugraniuk
- Hát valamivel jobb mint te! Ha már a srácok engem választottak helyetted.- mondtam magabiztosan mikor láttam hogy lendíti a vállát és meg akár ütni.Abban a pillanatban el kaptam a kezét és a hátba szorítottam.- Most komolyan ennyire ne legyél erős!-mondtam nevetve
- Engedj el ez fáj!-mondta toporzékolva 
- Nyugi nem foglak bántani csak maradj nyugaton és mielőtt meg ítélsz legalább ismerj meg!
- Oké csak engedj el.- el engedtem és abban a pillanatban felkapott egy kést a pultról és a nyakamhoz szorította- Na most már nem vagy olyan bátor mi?
- Csak szerinted! - azzal a lendülettel rá tapostam a lábára és ki téptem a kezéből a kést eközben a kezét a hátába nyomtam és elkezdtem kifelé terelni az ajtóhoz.Szó szerint kivágtam a cuccaival együtt.
- Szele jól vagy?- szaladt hozzám Andy a srácokkal
- Igen jól vagyok...- hirtelen el szédültem és teljes film szakadás

Andy szemszöge:

Juliet nem normális majdnem megölte Szelenét.Elegem van ebből a nőből. Most télleg betelt a pohár. Miután kirohantam Szele után azt hittem minden oké mikor hirtelen a mondat közepén összeesett. Nagyon megijedtem hogy mi a frász van vele. Jake fel vitte a szobájába és letette az ágyra. Kb két órát volt kiütve de egész végig vele voltam Ash-el együtt aki közben megjött.
- Hali srácok!-nézett ránk Szelené
- Na végre már halálra aggódtunk magunkat miattad csajszi.-mondtam és megfogtam a kezét
- Hála égnek semmi bajod.- mondta Ash
- Csak fáj a fejem. De mégis mi történt velem?
- Elájultál lent az ajtóban.- mondtam
- És Juliet?
- Nem fog többet bántani azt garantálom.
- Hát ebbe a házba többé a lábát nem teszi be az tuti!-mondta ingerülten Ash
- Biztos nem gondolta komolyan.-mondta Szele és felkelt az ágyból
- Nem érdekel akkor is sok amit művelt be telt a pohár itt a vége!
- Mi? Andy ne miattam szakíts vele nem érdemli meg!
- Nem miattad Szele. Már nekem is elegem van belőle.
- Oké te tudod.- mondta és elindult a fürdő felé de meg szédült egyből el kaptam a derekát és mögé léptem
- Jól vagy?- kérdeztem aggódva
- Igen csak egy kicsit szédülök.- mondta gyenge törékeny hangon 
- Inkább hívom a dokit.- mondta Ash
- Nem kell jól vagyok!- mondta ingerülten
- Szele nem érdekel akkor is hívom a dokit. Nem akarom hogy valami komolyabb bajod legyew3n!- mondtam és már hívtam is. Kb fél órán belül itt volt és megnézte Szele állapotát.

Szelené szemszöge :

Nem kellett volna hívni az orvost hisz semmi bajom. De azért jól esik hogy a fiúk aggódnak értem. A doki azt mondta hogy semmi különösebb bajom nincs csak a reggeli sokk miatt ájultam el. De ahhoz képest prímán vagyok hogy  valaki kést szorított a torkomhoz. De kb most olyan fáradt vagyok hogy egy hétig tudnék aludni de viszont ha aludni akarok csak forgolódom.De lemenni se volt erőm de viszont rettentően unatkoztam. Ja de a fiúk a lelkemre kötötték hogy ha valami baj van sikítsak de inkább nem. Inkább megfogtam a telómat és írtam egy SMS-t Andy-nek. Hallottam ahogy jön fel a lépcsőn és az ajtó előtt megáll és kopog.
- Bejöhetek? - dugta be a fejét az ajtó résen
- Persze szerinted nem azért írtam hogy gyere fel de ne gyere be!- mondtam és a fejemet fogtam 
- Oké akkor itt maradok kint.
- Nehogy már! Gyere be!
- Igenis főnök asszony!- mondta és belépett a szobába és leült mellém az ágyra és elkezdett rám mosolyogni
- Mi ez a jókedv?! Én itt a halálomon vagyok te meg itt mosolyogsz mint valami fejbe tök!-mondtam és rá csaptam a combjára
- Na gyere csak ide!- mondta és ledöntött az ágyra és elkezdett csikizni. Már a könnyeim folytak a nevetéstől.
- Na mi ez a nagy nevetés?- jött be a szobába Jake
- Semmi csak a bosszú édes hangjai! -mondta Andy mire én kapva az alkalmon hogy végre abbahagyta fel ültem török ülésbe 
- Rá csaptam a combjára és ezért bosszúból halálra csikiz!
- Jaj ti. Amúgy kész a kaja.
- Úh ki főzött hogy én kidőltem?
- Ugye nem Ash?- kérdezte Andy aggódva
- Nem hála égnek Alexa átjött főzni.
- Ki az az Alexa?
- Ő Ashley húga.-mondta Jake
- Az jó.Na gyere meg akarom ismerni! -mondtam lelkesen
- Oké de akkor add a kezed.- mondta Andy
- Minek? - néztem rá felvont szemöldökkel 
- Mert meg akarom hogy bajod essen! -mondta és felhúzott az ágyból
- Nem kell menni fog egyedül is!
- Na jó nem hagytál más választást.- abban a pillanatban az ölébe vett 
- Tegyél le most! - kezdtem kapálózni
- Nem és kész! Nincs apelláta!
- De menni még tudok!
- Ja reggel is a szekrény fogott meg úgyhogy fejezd de!
- Na jó de felé már gyalogolok.
- Az esélytelen majd én felhozlak! -mondta Jake
- Srácok azért nem vagyok cukorból.-mondtam komoly hangon
- Tudjuk de mint ahogy mondtam nem akarjuk hogy bajod essen!
- Jól van oké! -adtam be a derekam és hagytam hogy Andy le vigyen a lépcsőn
- Na itt van a király lány. -mondta CC
- Nem vagyok király lány ki kérem magamnak! -mondtam és Andy le rakta a lábam a földre mikor hirtelen egy lány lépett mellém.
- Szia! Gondolom te vagy Szelené.
- Helló! És te minden bizonnyal Alexa vagy.
- Igen örülök hogy megismertelek. Látom kicsit jobban vagy ?
- Hát igen fogjuk rá.
- Gyere egyél velünk. Ma a fiúknak kedveztem a kedvencüket főztem.
- Lehet egy tippem?
- Persze.
- Mézes csirke és zöldséges rizs ?
- Honnan tudod?
- Érzem az illatát és én is imádom!
- Akkor jó mert attól féltem hogy nem fogod szeretni.
- Én imádom! - az este nagyon jól telt Alexa nagyon lány kicsit Naomira emlékeztet.Vacsora közbe megjelent a főnök úr. Még jó hogy a hangommal semmi nem történt. Állítólag imádta a hangom de még a nyári turnén még nem debütálhatok. De sajnos volt egy rossz híre is. Szeptembertől vissza kell ülnöm az iskola padban. Lehet hogy 20 vagyok de sajnos hülye lány létemre kétszer halasztottam de legalább nem elölről kell kezdeném hanem a végzős osztályba kerültem vissza. De azt legalább tudom hogy Alexa az osztály társam lesz és megígérte hogy segít nekem a tanulásban. A nyár gyorsan eltelt de persze úgy hogy csak egy hónapja vagyok a fiúkkal de mintha egy évtizede lennék velük. Velük voltam a nyári turné végén is. Nagyon jó volt főleg az hogy Andy és Ashley között kellett "aludnom". De szinte semmit nem aludtam mivel ezek ketten úgy horkolnak mint a medvék. Ez az állapot tartott kb egy hétig mire arra az elhatározásra jutottam hogy átköltözöm Jake,CC és Jinxx közös szobájában ott legalább csend van. De amúgy rohadt jól éreztem magam.Jutalomként a születésnapomra kaptam egy fehér Iphone-t a főnök úrtól amihez kb külön testőr kell mert a srácok mindig lenyúlják fotózkodni.
Szinte csak velük van tele a telóm. Ezalatt az egy hónap alatt minden megváltozott. Épül a karrierem a srácok imádnak és én is imádom őket de a legjobb hogy Andyvel kezd valami alakulni de ez még nem biztos nem akarom elbízni magam a semmire hogy utána pofára essek. Vége a nyárnak de mi még gőz erővel nyomjuk a melót . De holnap itt az idő és kezdődik a suli. 


8. Egy rakás szerencsétlenség vagyok 

*visszaemlékezés*

- Igazad lehet! -mondta Jinxx mire én egy puszit akartam volna adni az arcára csak azzal nem számoltam hogy közben ő felém fordította az arcát úgyhogy a kis magán akcióm vége egy "csók" lett.
- Jézusom Jinxx annyira sajnálom! -mondtam és hátat fordítottam neki. Abban a pillanatban úgy éreztem megnyílik a föld a lábam alatt  annyira szégyelltem magam.Hirtelen azt sem tudtam mi van velem.
- Semmi baj ez csak baleset volt. -mondta és elém állt.-- Mindenkivel előfordul életében egyszer. -megfogta az állam és felemelte a fejem .
- Fú most kb el tudnék süllyedni úgy szégyellem magam!
- Jaj csajszi véletlen volt!Felejtsük el mintha meg se történt volna.
- Rendben. -mondtam és a szemébe néztem.Olyan szép szürkés kék szemei vannak de azért Andyén nem tesznek túl se akkor is ahogy belenéztem úgy éreztem mintha egy másik világba kerültem volna ahol minden kopár és fájdalmas.Láttam ahogy a lelke darabjait a szél hordja szét a sivár pusztán.De tudtam hogy ezen tudok segíteni.
- Na de most már szólni kéne a fiúknak hogy kész a kaja!
- Igen az meglehet.Szólsz nekik addig én megterítem az asztalt.
- Persze! -mondta és elindult ki a konyhából.
- Köszönöm! -kiabáltam utána amire egy mosolyt kaptam válaszul.

Jinxx szemszöge:

A lépcső fordulóban a falnak támasztottam a hátam és így csúsztam le a földre.Mégis van egy kis esélyem.Ezzel csak egy baj van.

*visszaemlékezés*

- Hé haver mizújs? -jött be Ash a szobámban és leült az ágyra
- Szevasz.Mi lenne gitározgatok.És veled mi van? Mi ez kicsattanó jó kedv? Szinte madarat lehet veled fogatni.
- Fúj ez a lány megőrjít.
- Ki?
- Hát Szelené ki más! -mondta hatalmas mosollyal az arcán.
- Na mi a csoda. Végre egy lány aki komolyan érdekel.
- Amióta csak megláttam beleestem és nem bírom kiverni a fejemből.
- Ezt szerelemnek hívják! -mondtam és összefontam az ujjaimat.
- Gondolod? - kérdezte meglepetten.
- Jaj Ash nem tudod kiverni a fejedből és csak róla áradozol az utóbbi időben.
- Tényleg?
- Aha este is csak róla beszéltél.
- Jinxx én félek! -mondta és a fejét fogta
- Mitől félsz nem fog megölni! 
- Nem Szelenétől félek hanem attól hogy visszautasít mert én nem kellek neki.
- Ha esélyt se adsz ne           
ki akkor nem is tudod meg.
- Az is igaz de még nem akarom hogy rá jöjjön előbb még had szóljak meg ezt az egészet.
- Tudod hogy úgyse fogom neki elmondani ez a te dolgod és úgy hiszem hogy megtudod oldani.
- Köszi haver rendes vagy! De lassan kezdjünk el készülni estére mert még el késünk. -mondta és elindult az ajtóhoz.
- Ja kezdjünk neki mert balhé lesz a vége. -mondtam és becsuktam az ajtót.
                       * 
Kicsit szar érzés hogy én és a legjobb barátom és én is ugyanazt a lányt szeretjük. Hát de döntsön a sors hogy mi lesz a vége. Na de most már tényleg szólok szólnom kéne mert ezek éhen halnak itt a végén.
- Hé CC kész a kaja! -nyitottam be a szobájába és láttam hogy a gépen játszik halkan mögé sétáltam és megfogtam a vállát.
- Jézus mária Jinxx ne ilyezgess!
- Bocsi tehetek én arról hogy te süket vagy?
- Jól van na játszottam és tudod hogy olyankor nem itt vagyok!
- Na ja de gyere mert kész a kaja. -mondtam és kiléptem az ajtón és benyitottam Jake szobájába. Láttam hogy a fülessel a fülében alszik a székben.
- Hé Jake haver ébredj fel kész a kaja. -vettem ki a fülest a füléből
- Jé Jinxx már ennyi az idő? -kérdezte kómásan
- Aha úgyhogy szedd össze magad. -mondtam és és vállon veregettem
- Oké mindjárt megyek. -mondta és határidőt a székben
- Oké. -már csak Andy maradt gondoltam mikor nyílt az ajtó és kilépett rajta Andy és elég idegesnek  tűnt.
- Nem érdekel hogy mi a bajod men fogig fel hogy vége? !-éppen telefonon "beszélt" (ordított) valakivel és lefelé tartott a lépcsőn.Biztos vagyok benne hogy Juliet volt az. Az utóbbi időben elég sokat zaklatja Andyt és ez már elég idegesítő.

Andy szemszöge:

Tök jó napom volt amíg Juliet fel nem hívott már megint. Állandóan csak arról szól a történet hogy ő engem mennyire szeret és hogy fogadjam vissza. Miközben a pletyka lapok arról cikkeznek hogy valami modell csávoval kavar. Elegem van belőle de nagyon. Vacsora közben is tiszta ideg voltam amit persze Szele ki szúrt. Vacsora utan kimentem rá gyújtani ahová Szele is velem tartott és egyből a lényegre tért. 
- Andy mi a baj feszült voltál a vacsi alatt?
- Semmi csak a szokásos Juliet már megint kezdi a hülyeségeit.
- Jaj te ne is figyelj rá! -mondta és a fejét a vállamra döntötte.
- De olyan szar hogy állandóan csak elcseszi a napom. Sosem szerettem olyan igazán csak azért voltam vele mert volt kinek sírni meg kit idegesíteni.
- Értem. De ugye nem csinálod ezt az összes lánnyal? UGYE?
- Nem! De ő nem volt olyan akit szerettem!
- Ja oké.
- Mi van veled jó idő? - jött ki Ash.
- Mi lenne etetjük a rákocskáinkat
- Miket?
- A rákocskáinkat. Csak képletesen értve.
- Ne már! Már kezdtem megijedni hogy valami bajod van.
- Nyugi nincs! -mondtam és Szelenével szinte egyszerre nyomtuk el a cigit.

Szelené szemszöge:

- Na én megyek aludni mert holnap suli. Puszi jó éjt.
- Oké neked is! -mondták a fiúk full egyszerre. Szerintem ezek ezt gyakorolják vagy csak ennyire egy hullámhosszon vannak? Bent láttam hogy a nappali és a konyha is üres gondolom a fiúk már a szobájukban vannak. Mikor fel értem lttam hogy Jinxx a kanapén ül és bámul maga elé. Ahogy a szobám felé mentem végig simítottam a vállát és láttam ahogy elkezd mosolyogni.
- Jó éjt!
- Jó éjt hercegnő. -hallottam a hátam mögül.Mi a frász!? Eddig még Szelené nagy ritkán csajszi vagy nyuszi most meg hirtelen hercegnő !? Nekem ez már sok.A zuhany alatt is végig ezen kattogtam ja meg persze a kis konyhai incidensünkön.Az alvással már nem voltak problémáim.Ahogy le dőltem már aludtam is. Reggel kicsit cukin szó szerint az ajtóhoz vágtam a vekkert.
- Mi a picsa? -lépett be Andy a szobába
- Ja semmi csak nem akarok felkelni. -mondtam és a fejemre húztam a takarót
- Na csajszi ne már el fogsz késni! -mondta és lehúzta rólam a takarót
- Ne már Andy csak még öt percet!
- Ki húzzalak az ágyból?
- Nem kell köszi. -mondtam és fel ültem az ágyban
- Akkor haladj mert már megint te vagy az utolsó.
-  Oké de akkor kifelé had öltözzek fel. -mondtam és az ajtóra mutattam.
- Oké de haladj! - mondta és kiment. Hátra dőltem az ágyon de sajnos nem tudtam vissza aludni ezért inkább ki csoszogtam a fürdőbe és megmosakodtam. Felvettem a kedvenc Sleep when youre dead feliratú pólóm amit Liryk vett nekem karira meg a fekete cső farmeremet. Mikor le értem láttam hogy a fiúkon és Alexán kívül meg van két lány a konyhában. Az egyik fekete a másik szőke hajú volt.
- Jó reggelt álomszuszék! -mondta Jake és adott egy kávét.
- Nektek is! -túrtam a hajamba amin éppen száradt a lakk ezért a kezem tiszta lakk lett ami ragadt mint az állat.
- De jó a hajszíned! -rohant le a fekete hajú csaj
- Köszi! -mondtam és megigazítottam a pc-et.
- Jaj de bunkó vagyok elfelejtettem bemutatkozni nem csoda hogy így meg vagy illetődve. Summer vagyok ő pedig a barátnőm Scalett. -mondta mire a szöszi intett egyet. 
- Hali én Szelené vagyok. 
- Na de ez igazi festék vagy csak színező?
- Rendes festék.
- De durva. -mondta a szöszi
- Az meg minden de Szele induljunk meg a suli felé mert az első óránk magyar és tanárnő utálja ha valaki késik. -mondta Alexa
- Na az már jól kezdődik.Még nem is láttam de már most utálom mert így nem tudok aludni.A tanárnő nagyon jó fej
- Ne ítélkezz elhamarkodottan.A tanárnő tök aranyos.
- Majd kiderül. -mondtam és beültem a kocsiba és becsuktam az ajtót.Mikor a sulihoz értünk Ash elköszönt és elment.Be sétáltunk a terembe és leültünk a helyünkre.Mikor a tanárnő bejött elcsendesedett a terem .Alexának igaza volt a tanárnő télleg jó fej és kedves.A nap gyorsan eltelt de sajnos bent kellett maradnom különbözeti vizsga miatt. Ez arra volt csak jó hogy a délutánom felé elmenjen.Mikor végeztem Andy jött értem.Láttam rajta hogy valami nagyon nagyon bántja belül.
- Szia!
- Szia csajszi! -erőltetett egy mosolyt az arcára
- Valami baj van ? -néztem a szemébe mélyen
- Gyere elvisznek valahová. -mondta és megfogta a kezem.
- Hová akarsz vinni Andy?
- Majd meglátod. - és beült az autóba. Nem értettem hogy most mi van de beültem mellé az autóba.Elindultunk a sztrádán ki a városból a part felé. Mikor a pártra értünk Andy megint megfogta a kezem és elvitt egy eldugott,elhagyatott part szakaszra. A nap utolsó sugarai már hullámok tetejét érintették.
- Milyen gyönyörű! -mondtam
- Szeretek itt lenni. Itt megnyugszom és egy kicsit egyedül lehetek.
- Olyan nyugodt ez a hely és olyan szép.
- Pont mint te. -karolt át hátulról Andy és meg pusztultak a nyakamat.
- Ezt most hogy érted? 
- Úgy hogy gyönyörű vagy.
- Én ugyan már hagyd már ezt a hülyeséget!
- De nem hülyeség! -mondta és szembe fordított magával.
- Andy néz már rám senkinek nem kellek!
- Miért vagy ilyen buta? -kérdezte és felemelte a fejem a szemembe nézett közelebb húzott magához. Tökéletes pillanat és persze hogy megcsörrent a telefonom. A kijelzőn Ash villogott. Andy nem engedett el de felvettem.
- Hol a rákban vagytok?
- Neked is szia ám a parton.
- Nagyon jó csak minket öl meg az ideig hogy valami történt veletek!
- Semmi bajunk. Majd megyünk.
- Oké de semmi hülyeséget nem csinálni nekem!
- Oké szia. -mondtam és kinyomtam a telefonom. Andy rám nézett és minden utalás nélkül meg csókolt.

Andy szemszöge:

Végre léptem. Végre kezembe vettem a sorsomat és győztem! Vagyis úgy érzem győztem. Ez a nap maga volt a mennyország. Mikor az ajkam az ajkához ért megszűnt körülöttem a világ.Abban a kb öt percben a felhők felett jártam. Szele egy gyönyörűség. Mikor a szép barna szemébe néztem éreztem hogy ő az igazi. De tudtam hogy harcolnom kell érte hisz Ash is szereti őt. Nem tudom hogy mi lesz a vége de remélem minden az én javamra dől el. A haza úton Szele elaludt a kocsiban . Így mikor haza értünk nem volt szívem felkelteni ezért inkább fel vittem a szobájába és letettem az ágyra és betakartam. Halkan kisurrantam a szobájából és becsuktam az ajtót. Lent a konyhában a srácok épp pizzát ettek.
- Na mi a szitu? -kérdezte Jinxx
- Semmi lefektettem aludni had pihenjen egy kicsit.
- Akkor jó holnap hosszú napunk lesz. -mondta Alexa
- Na és mért vitted a partra? -kérdezte Ashley
- Mert ideges voltam és mert sze... -nyeltem le a mondat véget
- Micsoda?Haver bökd már ki! -mondta Jake
- Legalább megkönnyebbülsz. -tette a kezét a vállamra Jinxx
- Na Andy ne csigázz hanem mond! -toporzékolt CC
- Szeretem. 


9. Ez most mi? 

- Mi van? - akadt ki Ash.
- Jól hallottad szeretem Szelenét.Nem rég ébredtem rá de ez van!
- De ez most mi haver? -kérdezte Jinxx.
- Sajnálom srácok de a szívemnek nem tudok parancsolni.
- Szerintem jobb ha én most megyek.Majd jövök! -mondta Ash és kiviharzott az ajtón.
Ashley szemszöge:

Hát ez nem lehet igaz, nem! Nem elég hogy összevesztem a húgommal még Andy is beteszi a lécet! Mikor tudja hogy szeretem Szelét és én láttam meg előbb és én szerettem bele először! Különben is Andy nem tudná megbecsülni eléggé őt. Neki csak egy éjszakára kell és kész semmi másra. De legalább akkor hagyná hogy velem legyen. Végre egy lány akit igazán szeretek és boldog lennék vele. Juliet igaz hogy örült de az sem volt fer ahogy Andy bánt vele és még utána Szelené is kell neki ?! De nem fogom hagyni hogy ezt tegye nem érdekel hogy lassan tíz éve barátok vagyunk akkor is az enyém lesz!

Szelené szemszöge:

Reggel ébresztő sem kellett hogy fel ébredjek. Most kivételesen én voltam az első aki felkelt vagyis ezt gondoltam. Teljes sötétben mentem le a lépcsőn mikor valamelyik "okos" cipőjében el estem. Érdekes mód puhára estem tehát valaki van alattam.
- Anyám borogass! -hallottam egy hangot ami CC-hez tartozik ebből következik hogy ő van alattam.
- CC jól vagy? -kérdeztem és le másztam róla
- Aha csak szív rohamot kaptam hogy valaki itt rám támad.De hogy-hogy ilyen korán fent vagy? -kérdezte és felkapcsolta a villanyt.
- Na itt a ludas! Várjunk hisz ez Ashley bakancsa. Mit keres ez itt?
- Ja tényleg te bealudtál az este. Ash és Alexa kicsit össze kaptak az este és végül Ash az emeleti kanapén kötött ki.
- Azt hittem fent hogy Andy horkol ennyire de akkor tévedtem. 
- Ja most kb egy hétig mosoly szünet lesz köztük de utána helyre áll a béke.
- Az úgy jó lesz! Valami jó reggelit ?
- Jöhet! 
- Sajtos omletthez milyen képet vágnál?
- Király azt már úgy is rég ettünk. 
- Akkor oké. -mire kész lettem mindenki levánszorgott.  Csak Alexa nem volt sehol. Írt egy SMS-t hogy a suliban és hogy ne a bátya vigyen be. Andy szerintem még örült is neki mivel egész úton szívta a vérem a kocsiban. Mikor ki szálltam lehúzta az ablakot és utánam kiabált.
- Majd siess mert van egy kis tervem délutánra. -mondta és rám kacsintott 
- És mégis mi?
- Majd meg tudod.
- Oké akkor kettő tízkor itt tali.
- Oké jó legyél.
- Én mindig jó vagyok kivéve amikor nem. -mondtam és dobtam neki egy puszit.
- Na jó oké. -mondta és felhúzta az ablakot és elhajtott. 
Bent a suliban minden okénak tűnt amíg meg nem láttam Alexát. Csak ült a helyén és bámult maga elé. Mikor odamentem hozzá nem is nézett rám semmi reakciója nem volt felém.  Még Lexi sem tudta szóra bírni. Második óránk matek volt ezért mellé ültem egész órán egyetlen szót sem szólt de szünetben pedig minden ki bukott belőle. Egész szünetben sírt a vállamon vigasztalhatatlanul csak zokogott.
- Baba ha nem mondod el hogy mi a baj nem tudok segíteni?! 
- Szele neked elmondom mert te legalább meg értesz. Annyi az egész hogy a bátyám egy tahó paraszt aki nem érti meg hogy mit érzek. 
- Mit érzel?
- Szeretem Andyt és vele akarok lenni de ezt Ash nem engedi mert azt mondja hogy én túl jó vagyok Andyhez. -egy világ fordult fel bennem Alexa és Andy na nem ilyet nem játszunk mert még a végén én húzom a rövidebbet.Sajnálom Alexát de örülök hogy Ash tiltja őket egymástól legalább kisebb a veszély.
- Jaj drága nyugalom majd megoldod.
- Igazad van valahogy majd csak megoldjuk. -mondta mosolyogva
- Hát na látod és már mosolyogsz is. -erőltettem egy mosolyt az arcomra
- Tényleg! Szele annyira köszönöm hogy vagy nekem! -megölt. Vissza öleltem és valahol sajnáltam de nem tudtam arra gondolni hogy segítek neki sőt még azt se tudnám elmondani neki hogy tegnap a párton Andy meg csókolt és hogy engem szeret és nem őt. 
*14:10*
Kint álltam a parkolóban és vártam Andyt. Mikor begurult a parkolóba én beszálltam és már mentünk is. A városban megálltunk egy bolt előtt.
- Megjöttünk. -mondta és rám nézett.
- Hiszen ez egy ékszer bolt. -néztem ki az ablakon.
- Aha van neked egy kis meglepim. -azzal kiszállt a kocsiból. Nem értettem semmit de azért utána mentem. Bent a boltban egy kedves hölgy fogadott minket.
- Jó napot Biersack úr miben segíthetek?
- Afelől érdeklődnék hogy amit rendeltem elkészült-e?
- Természetesen. Itt is van. -mondta a hölgy és egy dobozt vett elő és Andynek nyújtotta.
- Az a hölgyé lesz. -nézet rám mosolyogva
- Andy ez most mi? -néztem rá kérdőn
- Nyisd ki és még tudod. -mondta mire a hölgy nekem adta a dobozt. Mikor ki nyitottam majdnem sírtam ugyanis egy fehér arany nyakláncot rejtett amin egy szárnyas BVB embléma volt.
- Úr isten Andy ez gyönyörű! -mondtam és a nyakába ugrottam.
- A tiéd mivel te is a banda tagja vagy. Ezzel hivatalosan is közénk tartozol!
- Még nem teljesen valami még hiányzik.
- Mi?
- A tetoválásom.
- Tényleg de azt majd csak később.
- Na ja előbb még a madarakat fejezzék be.
- Így van Roni éppen eleget szenved azzal is. Na de had tegyem a nyakadba! -mondta és ki vette a láncot a dobozból. Fel fogtam a hajam és hagytam hogy fel tegye a nyakláncot.
- Milyen? -kérdeztem félve.
- Mese szép!
- Azért ne túlozunk mert még elhiszem.
- Nyugodtan el hiheti a kisasszony tényleg gyönyörű. Jut eszembe Biersack úr a főnök ajándékot küldött a csapatnak.
- Igen és mit?
- A következő kollekció terveit ami alapján el is készült az első hat gyűrű.
- Hat?
- Igen mivel a kisasszonynak is készült egy ugyanis ahogy az úr ,mondta ő is a csapat tagja.
- Hát így van. -mondta és mosolygott. A hölgy odaadta a másik dobozt és mi már indultunk is. Otthon a fiúk úgy örültek mint gyerekek akik kaptak egy tonna cukrot.De tényleg szépek voltak az enyém fekete kövekkel volt kirakva. Nagyon tetszett. Másnap Alexának rögtön feltűnt a nyakláncom. Nem mondtam meg neki hogy Andytől kaptam hisz helyből ki tépné a nyakamból azzal hogy én milyen hogy ön kapok tőle nyakláncot. Azt adtam be neki hogy az egyik rajongótól kaptam és most találtam meg a bőröndömben. Hála az égnek nem is firtatta tovább a dolgot.

☆ 3nappal később ☆

Mami ma már péntek van és itt a hétvége és a debütálásom napja is egyre közeledik. Tisztára be vagyok parázva a vasárnap estétől! Az első koncert ahol nem csak a kulisszák mögül figyelem az eseményeket hanem én magam is énekelek a fiúkkal. Nagyon félek ma este indulunk hogy oda érjünk időben. Most adta az ég CC-vel aludtam egy kabinban.Végi aludtam az egész utat és csak arra keltem hogy Ashley rám ugrik. Annyira meg ijedtem hogy hirtelen fel kaptam a fejem és naná hogy be vertem a fejem a buszba.
- Ashley Purdy a kurva szádat! -ordítottam el magam és a fejemet fogtam
- Csak nem útban volt a tető mi baba? -mondta nevetve
- De azért jól vagy úgy? -kérdezte aggódva és megfogta a kezem.
- Aha! Kemény vagyok mint a kád széle.
- Na persze álmodozz.
- Simán le nyomlak! -mondtam magabiztosan
- Oké fogadjunk!
- Rendben!
- Ha én nyerek velem alszol egy szobában az egész turné alatt. -mondta egy magabiztos mosollyal.
- Na Szele erre mit lépsz? -kérdezte CC
- Legyen de ha én nyerek az összes költségem a turné alatt te állod. -mondtam és kezet nyújtottam neki.
- Legyen! -mondta és a kezembe csapott. Le ültünk egymással szembe és a kezünket össze fontuk és vártuk hogy CC össze kösse a kezeinket.
- Hajrá srácok! -mondta CC mire Ashley és én egymásnak feszültünk és próbáltuk lenyomni egymást. Az elején nyerésre álltam mikor hirtelen Ash neki feszült és lenyomta a kezem.
- Nesze neked kád széle én nyertem. 
- Oké elfogadom a vereséget. -mondtam nevetve.
- De akkor velem kell aludnod innentől kezdve!
- Tudom de te fogsz pórul járni!
- Majd meglátjuk! -mondta és le ment az alsó szintre.
- Bosszút forralsz mi? -nézett rám CC.
- Aha fatális bosszú a cél. -mondtam és dörzsölgetni kezdtem a tenyerem.
- Mit találtál ki neki?
- Hát ha horkolni mer nekem le rúgom az ágyról!
- Akkor szerintem kék zöld lesz a gyerek. 
- Naná!
- Elrabolhatom a hölgyet? -állt mellém Jinxx.
- Persze vigyed! -mondta vígan CC.
- Helló én is itt vagyok! -kezdtem kapálózni.
- Na akkor jössz? -kérdezte Jinxx
- Megyek! -mondtam unottan. Jinxx megfogta a kezem és magával húzott. Mikor a busz ajtóba értünk fel ugrottam a határa és ő ki vitt egy közeli kis parkba. Le tett egy padra és le ült mellém. Még akkor sejtettem hogy ennek az egésznek mi lesz a vége. 
- Jinxx mért jöttünk ide?
- Mert valami fontosat akarok neked mondani.
- Akkor hajrá mert kezdek fázni. -mire ő rám térítette a kabátját.
- Nos arról lenne szó hogy kettőnk közül ki mit érez a másik iránt.
- Jinxx most már végképp nem érték semmit!
- Szeretlek Szelené!
-Én én... 


10. Csak em vagy féltékeny? 

- Én én ezt nem értem mi a frász van veletek... -mondtam és fel pattantam a padról.
- Szele hová akarsz menni? -kapott a kezem után Jinxx
- Bárhová csak el innen! -mondtam és el futottam az erdő felé korom sötét volt és féltem is de nem érdekelt csak azon tudtam pörögni hogy mi picsáért kellek ennyire a fiúknak? Először Andy most Jinxx vajon ki lesz a következő CC vagy esetleg Jake? Nem tudom csak azt hogy ez így nem fog működni. Kb egy órán át voltam az erdőben mire a fiúk megtaláltak. Nem akartam velük menni hisz még a fogadás is ott lóg a levegőben. Andy nem tudom hol lehet mivel csak Ash, Jake és CC voltak akik megtaláltak. Mikor vissza értünk a buszhoz Jinxx már az ajtóban rágta tövig a körmét idegében hogy vajon mi van velem. Mikor rá néztem csak annyit tudtam kinyögni,
- Most egy darabig kerüljük egymást. -láttam rajta hogy szíven ütötte ez a mondat de nem tudtam mást tenni. Az első estem Ashley mellett remekül telt kb háromszor riadtam fel ugyanabból a rém álomból és mindig könnyes volt a szemem. Mikor utoljára fel keltem Ash is fel ébredt és át ölelt. Jól volt hogy meg ölelt mert éreztem hogy valaki végre törődik velem. Reggel mikor fel ébredtem egy üzenet várt az asztalon.

Jó reggelt babám remélem azért tudtál valamennyit aludni. 
Ha nem érek vissza mire fel kelsz akkor ne aggódj futni mentem.
Kaja van a hűtőben. Sietek vissza. Puszi Ashley ^_^

De aranyos hogy hagyott űzit mindjárt fel hívom hogy merre van.
- Igen? -szólt a telefonba Ash.
- Szép jó reggelt kis sportos merre jársz? -kérdeztem miközben kávét töltöttem magamnak.
- Pont most értem ide a sarokra.
- Akkor lassan itt vagy akkor meg várlak és reggelizzünk együtt.
- Jó ötlet akkor sietek puszi szia. -azzal le tette a telefont. Pár perccel később hallottam hogy csapódik az ajtó Ash meg jött gondoltam magamban mikor hirtelen Andy lépett be az ajtón.
- Te mi a jó édes nénikémet keresel Ashley szobájában? -nézett rám kérdőn.
- Hát az úgy volt hogy fogadtam Ashel és vesztettem! -túrtam a hajamba.
- És miben fogadtatok?
- Abban ha ő nyer az egész turné alatt vele kell aludnom. 
- Most komolyan? 
- Csak nem vagy féltékeny?
- Nem csak azt gondoltam velem fogsz aludni.
- És ezt miből gondoltad? -néztem rá kérdőn.
- Hát a múlt kori parti történet után gondoltam tovább lépünk a következő szintre.
- Nos ezt egy kicsit most be nézted drága Andy. -mondtam nevetve .
- Na kapd be ez most komolyan gonosz volt!
- Hali! -hallottam meg Ashley hangját a nappali felől.
- Helló! -mondtam és ki mentem hozzá.
- Na mi a helyzet szépség? -adott egy puszit az arcomra.
- Semmi kicsit fáradt vagyok. 
- Gondoltam hisz alig aludtál az éjjel.
- Az meg a másik fele.De gyere Andy bent van a szobában.
- Oké. -be mentünk a szobába és le ültünk az ágyra. Láttam hogy Andy eléggé kínosan érzi magát hogy így hármasban vagyunk de nem baj legalább tudom hogy akár tőlem valamit. Kicsit se vagyok gonosz tudom. Miután össze gyűlt a bagázs elindultunk próbálni az esti koncertre. Itt a nagy események közepette el is felejtkeztem az esti fellépésről. Jinxxel nem is szóltunk egymáshoz ami persze hogy szemét szúrt mindenkinek. De nem érdekelt előbb még tisztázni akarok magamban mindent. Sajnáltam Jinxxt mivel láttam rajta hogy bánja azt ami tegnap történt de ez nem változtat semmin. 
Jinxx szemszöge:

Nem tudom hogy most mi történt de Szele valamiért haragszik rám vagy én nem tudom csak azt hogy ez fáj. Fáj látni hogy nem képes rám nézni és nem mosolyog rám. Most hogy Ashleyvel alszik meg pláne hátrányban vagyok pont mint Andy. Nem baj majd megoldom ezt is mint eddig még mindent.
- Hé haver mizu? -ült le mellém CC.
- Semmi mi lenne?
- Látom mosoly szünet van közted meg a szépség között.
- Ja de mindegy hagyjuk.
- Nem hagyunk Jinxx nem fogom hagyni hogy megint a gödör aljára kerüljön a kedved.Megyek és beszélek vele hogy valami legyen.
- Ne CC ne. -könyörögtem
- De igen! -mondta és ott hagyott a próba teremben. Isteni még CC is közbe avatkozik szerintem ettől csak rosszabb lesz az egész. Attól félek hogy Szelené egy életre meg utál. Ezek után itt a vége. 
CC szemszöge:

Na remélem én lehetek a béke bíró a két kedvenc hülyém között. Nagyon remélem hogy meg tudom győzni Szelenét hogy bocsásson meg Jinxxnek bármit is tett az-az idióta vele.
- Szele várj meg! -kiabáltam utána a folyosón.
- Baj van CC? Olyan furán nézel rám?
- Beszélnünk kell.
- Na de jó kezdődik! 
- Mi kezdődik? -néztem rá felvont szemöldökkel.
- Most elviszem valahová elkezdünk dumálni és az lesz a vége hogy be vallod nekem hogy szeretsz meg minden anyám kinja. Köszi ebből elegem van. Akkor inkább most mond meg itt szemtől szembe.
- Mi dehogy is én nem vagyok beléd szerelmes. Nekem Alexa tetszik. -kaptam a számhoz hirtelen.
- Mi a fasz? -kérdezte és el kezdett nevetni.
- Erről egy szót se senkinek!
- Úgy ismersz hogy valami nagy pletykás vagyok? Ez sértő!
- Oké nem de gyere és beszéljünk. 
- Rendben. -megfogtam a kezét és ki vittem a stúdió melletti játszótérre le ültünk a hintára és beszélgettünk. Szele elmondott nekem mindent hogy mi a helyzet vele meg a srácokkal . Persze nem mondtam neki semmi olyat hogy rá jöjjön hogy egyszerre hárman szerelmesek belé. Ugyebár Andy, Ashley és persze Jinxx. De addig jó míg úgy tudja hogy csak Andy és Jinxx jobb ez így neki. Elég sokáig beszéltünk már mindenki keresett minket hogy hol vagyunk. Kint voltunk a stúdió melletti téren. Jake persze tudta hogy csak ott lehetek mivel imádom azt a helyet a gyerek koronára emlékeztet. Szele nem tudom vajon most mit fog csinálni de remélem mindent helyesen fog elintézni. Nagyon gáz hogy véletlen el szóltam magam és Szele tudja azt a titkomat amit még senkinek nem mondtam el az ég világon. Remélem meg bízhatok benne. 
Szelené szemszöge:

Már komolyan azt hittem hogy CC is be vallja hogy szeret de akkor tuti falnak mentem volna. De ez most komoly tényleg beszélnem kell Jinxxel hogy most akkor mi is legyen. CC azt mondta hogy a próba teremben hagyta szegényt. Mikor be mentem sehol senki nem volt. Kimentem a folyosóra és h9 allottam hogy valaki zokog a raktárban. Benyitottam és láttam hogy Jinxx a földön ül és sír. Mikor meglátott rögtön megtörölte a szemét de nem nézett rám. Abban a pillanatban tudtam hogy mind ez miattam van hisz nagyon megbántottam szegényt a semmiért mikor ő csak őszinte volt velem. Le hajoltam hozzá fel emeltem a fejét és meg tettem azt amit nem lett volna szabad. 
Andy szemszöge:

- Nem látta valaki Szelenét srácok? -kérdeztem a többieket.
- Nem de Jinxx sincs meg ahogy látom. -válaszolt Jake.
- Hol a frászban lehetnek? 
- Keressük meg őket. -javasolta Ashley
- Oké menjünk. -mondtam és elindultunk befelé. Szétváltunk mondván hogy úgy előbb meg találjuk őket. Én a folyosót kaptam végig néztem mindent kivéve a raktárt. Mikor ki nyitottam az ajtót egy nem várt meglepetéssel találtam szembe magam. Szele és Jinxx éppen csókolóztak. Nem hittem a szememnek az a lány akit szeretek az egyik legjobb barátommal smárol. Idegemben megragadtam Jinxx pólóját ki rántottam az ajtón és a falhoz vágtam.
- Andy mit művelsz? -kiáltott Szelené mire a fiúk össze szaladtak.
- Ha még egyszer hozzá mersz érni azt nagyon meg bánod! -nyomtam a falnak azt a rohadékot.
- Andy ereszd el de most! -ráncigálta a kezem Szelené.
- Andy ne legyél barom engedd el. -állt mellém Ashley.
- Elengedem de csak mert nem akarom hogy a szerelmem vért lásson. -mondtam és el engedtem Jinxxt.
- Te nem vagy normális Andy! -kapkodott levegő után az a rohadék csak azért nem rántottam mert Szelené ott álllt mögöttem.
- Jinxx jól vagy? -ölelte át a nyakát Szelené.
- Attól függetlenül hogy az előbb a egyik legjobb barátom megpróbált megölni egész jól. -makogta az a szerencsétlen.
- Akkor jó. Te és én most kifelé!- mutatót rám Szelené.
- Mi a baj?
- Mond te teljesen normális vagy !? Csak egy csók volt te barom akkor még meg értem ha járnánk vagy valami de semmi nincs köztünk! És ennek ellenére még azt se hagyod hogy úgy intézzem az életemet ahogy akarom!
- Nem nem hagyom mert fontos vagy nekem és azt akarom hogy csak az enyém legyél!
- Úr isten Andy hallod te magad?! Nem vagyok se a kis kutyád sem a tulajdonod! Nem vagyok tárgy amit te csak úgy birtokolhatsz!
- Szeretsz?
- Hogy mi? -úgy nézett rám mint aki szellemet látott.
- Jól hallottad! Szeretsz?
- ... 


Ha megfogott a prológus vagy csak kíváncsi vagy a történet végére, érdemes benézned erre a blogra!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése