2014. július 21., hétfő

Kritika - Everyone has another side




Design:    Olyan ez a fejléc hogy ha most "elvágnánk" középen kétfelé, akkor a bal oldala tetszene, a jobb már kevésbé! A jobb oldalon a lány nem tetszik. Ugye a fejlécen Nina Dobrenról két kép található. Ez mind szép és jó lenne, akkor hogyha ugyanabban a fényviszonyokban lennének, vagy csak ugyanakkorák lennének. Ezen kívül szerintem egy nagyon szép fejléc.  A modulsávban minden rendben van. Bár én javasolnám, hogy a chatnek változtasd meg a betűszínét szürkéről pl: feketére, mert úgy jobban lehetne látni.

10/9

Történet:    Huh a prológus gyakorlatilag tátott szájjal olvastam végig. Eszméletlenül jól fogalmazol. Mint egy igazi költő. Bár egy kicsit túl hosszú volt egy prológushoz képest. Szerintem ezt a prológust betehetnéd első résznek, és az első részt, pedig másodiknak. Az első rész is ugyanolyan fantasztikus lett, mint a prológus. Az egész fejezetet úgy olvastam végig, hogy bele tudtam magamat képzelni a Johanna szerepébe. Szóval ez a rész is tökéletes lett. 

10/10

Összeségében:  Csak sok sikert tudok kívánni a továbbikhoz, és remélem, hogy nem veszted el ezt a költői énedet.  

20/19

1 megjegyzés:

  1. Szia Eszti :P!
    Köszönöm szépen a kritikádat,örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a történet. A blog kinézetét illetően az egészet Dorina-ra hagytam és nekem személy szerint nagyon tetszik a fejléc,mert ha még most nem is látszik, a képeknek nagy jelentősége lesz. Persze a design valakinek bejön valakinek nem, ilyen az élet! ;) Még egyszer köszönöm a kritikádat!
    xxx
    crucian

    VálaszTörlés