2014. július 8., kedd

Kritika #47 - The Hidden Memories

The Hidden Memories 


Kinézet: 

A fejléced tetszik, szépen ki van dolgozva, ráadásul nincs telepakolva felesleges dolgokkal. Tökéletesen hangsúlyozza a fejléc, hogy a történetben kitalált anime szereplők szereplenek. A háttér tökéletesen illik a fejléchez és az egész bloghoz. A kurzor is ötletes. Jó ötlet volt, hogy a kék különféle árnyalatait használtad csak, ezáltal a blogodon tökéletese az összhang és a harmónia.  
Az oldalakban és a modulsávban is minden rendben van. Tetszett a szereplős oldalad, ahol az adott karakterekről információkat adtál. Viszont én a helyedben még egy fejezetes oldalt is csinálnék, hiszen a későbbiekben amikor már több fejezet is fenn lesz, könnyebb lesz azoknak az olvasóidnak akik csak akkor kezdik majd olvasni a történetet, megtalálni az adott fejezeteket. A modulok sorrendje jó, a chat is tökéletesen illik a bloghoz. 
A betűtípus olvasható, nincs túl cicomázva még is különleges. A betűk mérete, színe jó. A szöveg sorkizárt. 


Értékelés: 10/9,5


Történet: 

Már a modulsávban olvasható kis információ a történetről, felkeltette az érdeklődésem. Nagyon jól megírtad ezt a kis bevezető szerűséget. 
"A történet

Egy nap felkelsz, és fogalmad sincs, hogy ki vagy. Nincs a közelben senki és semmi, csak egymagad vagy. És mit tennél, ha egy igazi szörnyeteg állna veled szembe? A félelemtől eszméletedet vesztenéd? Yoshizawa Zakuro éppen ezt élte át. Idegenek megmentik, s az élete további része gyökeresen meg fog változni. TO BE CONTINUED..."

A prológusodban sem csalódtam! Nagyon jól meglett írva, kíváncsivá teszi az olvasót vajon mi lesz a lánnyal? Mit keresett ott? Mi az a szörnyeteg? Mitől szerezte a sérüléseit? Miért nem emlékszik semmire? stb... Szépen és érdekesen leírtad mit lát a lány, az érzéseit és a gondolatmenetét is tökéletesen levezetted. 
Tökéletesen fogalmazol, szépen írsz. Nincs gondolatmegállás, ismétlés a történetben. A rész"ek" hossza megfelelő. 


Értékelés: 10/ 10


Végezetül a blogod kinézete szép. A történet nagyon megfogott, sőt mondhatni már most imádom! A későbbiekben biztos rengeteg olvasód lesz még, ráadásul most is szereztél egyet, az én személyemben. 
(Emelet, a blogunkon az "Ahova érdemes benézni" oldalon reklámozni fogjuk a blogod, úgymond jutalomból, mert megérdemled, hogy rátaláljanak a blogodra.) 


Összesen: 20/19,5


További sikeres blogolást kívánok! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése