2014. július 4., péntek

Kritika #46 - Az álmok útján~




A fejlécetek szép, tökéletesen illik a blogotokhoz. A háttár és a fejléc összhangban van. A blogotokon minden passzol mindenhez. A harmónia és az összhang tökéletes. Jó ötlet volt, hogy a kék különféle árnyalatait alkalmaztátok a blogon, ezáltal még szebb hatást értetek el, hisz nincs teli  a blogotok mindenféle színnel, ami rontana az összhangon. 
Az oldalakban és a modulokban is minden a helyén van. Viszont az eddigi kinézetekről készült képeket én a helyetekben egy külön oldalra raknám, hiszen nem nagyon illenek a modulsávba. Jó ötlet volt a különféle versenyre jelentkezős képeket egy külön oldalra rakni. 
A chat is tökéletesen illik a bloghoz, viszont a csillagok amelyek a kurzorból jönnek ki alig látszódnak, én a helyetekben sötétebb kéket alkalmaznák vagy pedig fehéret, ami nem olvad ennyire bele a háttérbe. 
A betűk mérete, színe és típusa is rendben van. A betűtípus tökéletesen olvasható, a szöveg sorkizárt. 


Végezetül a blogotok egyben van, ha megváltoztatjátok a kurzor csillagainak színét és az eddigi kinézetes képeket egy oldalra rakjátok a blogotok kinézete tökéletes lesz. Szóval csak így tovább!


További sikeres blogolást kívánok! 


2 megjegyzés: