2014. július 11., péntek

Eredményhirdetés #5 - Legfordulatosabb NEM Fanfiction

Kedves Olvasok!

Meghoztuk a következő kategória eredményeit.  Az eredményekkel kapcsolatban, az állás nagyon szoros volt, a rengeteg nagyon jó történet közül nehéz volt dönteni.
Senki ne keseredjen el, ha nem nyert, hisz még számtalan blogversenyt fogunk rendezni ahol akár az utolsókból is lehet első!
Tehát az eredmények: 


Az első helyezett: 


A nyereményed pedig: Négy hétig reklámozzuk a blogodat. Interjút készítünk veled, emelet választhatsz két dolgot a blogról. A második helyezett: A nyereményed pedig: Három hétig reklámozzuk a blogodat. Interjút készítünk veled, emelet választhatsz, hogy kritikát vagy blogajánlót kérsz. A harmadik helyezettek: Blagiék blogja (Bogi)

A nyereményetek pedig: Két hétig reklámozzuk a blogotokat. Interjút készítünk veletek. 


Figyelem!

Kérünk minden nyertest, hogy egyértelműen (vagy e-mail-ben vagy ennek a bejegyzésnek az alján, megjegyzésben) adja tudtunkra, hogy mit szeretne. Emellett, ha interjút, vagy fejlécet, vagy design átalakítást kértek, kérünk titeket, hogy írjatok nekünk egy e-mailt, amelynek tárgyában tüntessétek fel, hogy hányadik helyezettet értétek el, és természetesen a szükséges adatok is szerepeljenek az e-mailben.

Megértésetek előre is köszönjük!


*** 

Gratulálunk a nyerteseknek, és senki ne legyen elkeseredve, ha most nem nyert, hisz még számtalan versenyt fogunk tartani, amelyeken az utolsókból is lehet első.


A következő kategória amit ki fogunk hirdetni az a Legfordulatosabb Történet, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le!  
2 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  Tiszta szívemből örülök, hogy megnyertem a második helyet. Ezzel most feldobtátok a napomat. Köszönöm :)

  U.I. A részletekkel kapcsolatban máris küldöm az e-mailt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nincs mit, megérdemelted. ;)
   (Már nézem is, az e-mailt.)

   Törlés