2014. július 24., csütörtök

Eredményhirdetés #6 - Legfordulatosabb Történet

Kedves Olvasok!

Meghoztuk a következő kategória eredményeit.  Az eredményekkel kapcsolatban, az állás nagyon szoros volt, a rengeteg nagyon jó történet közül nehéz volt dönteni.
Senki ne keseredjen el, ha nem nyert, hisz még számtalan blog versenyt fogunk rendezni ahol akár az utolsókból is lehet első!
Tehát az eredmények: Az első helyezett: 


Catherine (Bernadette) 

A nyereményed pedig: Négy hétig reklámozzuk a blogodat. Interjút készítünk veled, emelet blog ajánlót és kritikát írunk a blogodról. (A kritika csak a kinézetről készül.)  A második helyezett: 


Vámpír-város (Timi Dreams) 

A nyereményed pedig: Három hétig reklámozzuk a blogodat. Interjút készítünk veled, emelet választhatsz, hogy kritikát vagy blog ajánlót kérsz. A harmadik helyezettek: 

A nyereményed pedig: Két hétig reklámozzuk a blogodat. Interjút készítünk veled. 


Figyelem!

Kérünk minden nyertest, hogy az interjúval kapcsolatban, írjatok nekünk egy e-mailt, amelynek tárgyában tüntessétek fel, hogy hányadik helyezettet értétek el. Emelet a második helyezettet, külön kérjük, hogy ennek a bejegyzésnek az aljában vagy az interjú kapcsán írt e-mailben adja tudtunkra, hogy kritikát, vagy blog ajánlót kér! 

Megértésetek előre is köszönjük!


*** 

Gratulálunk a nyerteseknek, és senki ne legyen elkeseredve, ha most nem nyert, hisz még számtalan versenyt fogunk tartani, amelyeken az utolsókból is lehet első.


A következő kategória amit ki fogunk hirdetni az a Legfordulatosabb Fanfiction, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése