2014. július 27., vasárnap

Kritika #53 - Animés agymenések

Animés agymenések 



Kinézet: 

A fejléced nagyon tetszik, egyszerűen imádom. (Egy mangából van ugye? Olyan ismerős, de nem tudom melyikből.) Ötletes volt, hogy a blogcímét a buborékba raktad, így tökéletesen olvasható és szép is. A fejléc illik a bloghoz és a háttérhez is. A színek harmonizálnak egymással, minden passzol mindenhez. A blogodon a harmónia és az összhang is tökéletese.
Az oldalakban és a modulsávban is minden a helyén van. Jó ötlet volt a "Pontozás" oldalad, hiszen így tudják az olvasóid, hogy mit is jelentenek az egyes pontszámok. A "Rólam" oldalad is nagyon tetszett, azon belül még az is megfogott, hogy kiraktad mely animéket/mangákat nézed/olvasód most. A modulok sorrendjén viszont változtatnék egy kicsit: a chat alá raknám ki a látogatok számát, emellett én még egy rendszeres olvasók modult is kiraknák. Mellesleg a chat is tökéletesen illik a blogodhoz, bár kicsit kicsinek tartom.
A betűk színe, mérete megfelelő, nincsenek túl cicomázva, ezáltal tökéletesen olvashatók. A szöveg sorkizárt. 


Értékelés: 10/9,5


Történet:  Az ajánlóid: 

Mivel ajánlókat írsz és nem pedig egy kimondott történetet, ezért sokáig gondolkoztam mit is írjak ide. 
Az ajánlóid egyediek, tökéletesen leírod te milyennek láttad az adott animét. Nagyon tetszett az is, hogy külön írtál egy első benyomásos bejegyzést és utána írtál csak (miután végignézted) egy ajánlót az adott animéről. Ezeken belül az is tetszett, hogy először egy ajánló volt, utána pedig még a te saját véleményed is. Képeket is helyezel a bejegyzésekbe, ezáltal felfrissíted az egészet. Szépen tagolod az eges részeket és látszik, hogy imádod azt amit csinálsz! Az ajánlóid érdekesek, a pontozásod tökéletese, hosszan fejted ki a véleményed az egyes animéknél, ami nagyon jó! 

Értékelés: 10/10


Végezetül csak gratulálni tudok neked! Az ajánlóid  valami fantasztikusak! Én imádom őket. ;)
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan nagyon keresett lesz az oldalad és mindenki a te ajánlóidat fogja olvasgatni.
("Jutalomból" kirakjuk egy hétre a blogod az ahova érdemes benézni oldalunkra. ;) ) 


Összesen: 20/19,5


További sikeres blogolást kívánok!



4 megjegyzés:

  1. Szia! Igen, mangából (Ao Haru Ride) készült a fejléc. Nagyon megtetszett az anime változat, amit most vetítenek, ezért úgy döntöttem, hogy a nyárra ezt használom fel a blogomhoz. :) Folyamatos változtatok a kinézeten, mert valami sose tetszik rajta, tehát mindenképpen megfogadom a tanácsaidat! Köszönöm a kritikát! :) Üdv: Rissy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Oh tényleg, ezért volt olyan ismerős, nekem is nagyon tetszik az anime változata is. ;) (Mondjuk még csak kevés részt láttam belőle...)
      Nincs mit, és örülök, hogy megfogadod a tanácsaimat. ;)
      Üdv: Sakura

      Törlés
  2. U.i.: Valamint azt is köszönöm, hogy kitettetek az Ahova érdemes benézni oldalra! :)

    VálaszTörlés