2014. július 21., hétfő

Kritika #52 - Sarki fény (Alexander Rybak Fanfiction)

Heló! Nos, tudom, hogy nem Sakura vagyok, de szeretnék segíteni neki, így átvállaltam pár kritikát. Szóval egy két blog az én kezem alól fog kikerülni. Remélem nem baj azoknak, akik tőle kértek, de tőlem kapják meg :)
Xoxo Florianna

Sarki Fény (Alexander Rybak Fanfiction)


Kinézet:

Nagyon tetszik! A színek tökéletes összhangban vannak, mind a fejlécen, mind a blog többi részén. 
A fejlécen tetszik a képek összemosása, és vagy egy öt percig bámultam a lovakat a zongora billentyűin, annyira tetszenek nekem. Nekem már-már olyan hatása van az egésznek, mint egy könyvborító. (Később láttam, hogy van könyvborítód is, az is nagyon tetszik!) Gyönyörű és megragadó. Hibát csak annyit említenék, hogy a vízjelet lehetett volna kicsit kisebbre tenni, de ez nem nagy gond, csak a véleményem.
A szereplők nem sablonosak, éppúgy mint a helyszín.
A rendezett képek nagyon szépek, ízlésesek.
A modulok rendben vannak, a kódok illenek a bloghoz. A zene nagyon tetszik nekem, ötletesen lett megoldva.
Az Információk oldalt szépen elrendezted, tényleg információkban gazdag, mindent megtudhatunk belőle ami szükséges.
Értékelés: 10/10 - tökéletes

Történet:

Már a kis történet ismertető is figyelemfelhívó volt, és a gyönyörű design után reménykedve kezdtem el olvasni. És nem hiába!
A prológus szépen ismerteti az előzményeket, utána pedig gyönyörűen folyik tovább a történet. Tetszik, hogy ismerteted az olvasóval, hogy melyik fuvola darabról is van szó. 
Szépen, aprólékosan írsz le mindent, pont elég a leírás és a párbeszédek közti arány. A helyesírással nincs baj, se a központozással. A fejezetek hosszúsága is jó,
 Nekem tetszik, nem tudok semmibe belekötni :)
Értékelés: 10/10


Személyes:
Amikor megláttam, hogy zenész, és fuvolista a lány, felcsillant a szemem. Imádom, és én is játszom rajta, igaz egy éve abbahagytam a tanulását, de nővérem csekély 12 évet lehúzott a zeneiskolában vele. Szóval tudom, milyen érzés rajta játszani. És felháborodtam, amikor Alex azt mondja, hogy visítós hangszer! Kikérem magamnak ( meg a többi fuvolás nevében). Ha jó kezekben van, csak jól tud szólni! Csakúgy, mint a hegedű :)
Szóval, gratulálok, ez egy csodálatos blog egy nagyszerű sztorival, igaz, hogy még az elején jársz, de kitartást, és folytasd tovább :) Szereztél egy plusz feliratkozót ;) ( Én is utálok trillázni fuvolán :D )

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Egyáltalán nem baj, hogy te írtad meg a kritikát, örömmel olvastam, hogy tetszik.
    Fuvoláztál? Az jó, én is, és már lassan tíz éve játszom rajta. Valószínűleg a Zeneakadémián folytatom a tanulmányaimat vele, szóval talán még hallani fog rólam az ország... Szép álmok. :)
    Igen, visítós hangszernek titulálja, egészen addig, amíg meg nem hallja Fridát játszani rajta. A többi fuvolista az osztályban kicsit le van maradva, kivéve egy, de nem árulok el többet, mert az már spoiler lenne.
    Köszönöm, hogy feliratkoztál, nagyon jól esett olvasni az elégedett és kíváncsi soraidat. Feldobtad a napomat! ;)
    Még egyszer köszönöm a kritikát!

    Ölel,
    Leah

    VálaszTörlés