2014. július 16., szerda

Kritika #51 - Behind the Mask

Behind The Mask 

Kinézet: 

A fejléced nagyon tetszik! A felírat rajta tökéletesen olvasható, ráadásul az a mini gif is tetszik rajta. Ötletese, hogy csak a lány van rajta nagyban, és a fejléc hátterében is tetszenek az apró kis képek. A fejléc tökéletesen illik a blogodhoz és a háttérhez is. Jó ötlet volt a kék különféle árnyalatait használni, hisz így a blogodon az összhang és a harmónia is tökéletes. 
Az oldalakban és a modulsávban is minden a helyén van. A moduloknál nagyon tetszett az a kód amit alkalmaztál. A modulok sorrendje jó, a szöveg bennük tökéletesen olvasható. Nagyon tetszett a karakteres oldalad is, amin különféle gifeket raktál ki és még írtál is a szereplőkről. (Ősszintén szólva először nagyon meglepődtem, hogy nem a különféle karakterekről raktál ki képeket vagy gifeket, hanem a hobbijukról, de ötletese volt tőled, hisz így az olvasó saját maga képzeli el milyen is a karakter.) A fejezetes oldalad is tetszett, nagyon ötletes volt itt is a kód amit alkalmaztál. Tetszett, hogy egy kisebb idézettet is illesztettél bele, ráadásul kiírtad mi jelent már meg és mi mikor fog.  A díjas oldalad is szépen megvan csinálva. A chat is tökéletesen illik a bloghoz. 
A betűk mérete megfelelő, nincsenek túlcicomázva, de mégis különlegesek. A betűk színe is megfelelő, tökéletesen olvashatóak. A szöveg sorkizárt. 


Értékelés: 10/10


Történet: 

Már a modulsávban olvasható kis ismertető megfogott! 
"A TÖRTÉNETRŐL
Két élet, két különböző világ, megannyi felfedetlen titok. Az élet sokunkat késztet arra, hogy egy részünket álarc mögé rejtsük, pusztán azért, hogy biztonságban tartsuk a kíváncsi tekintetek elől. Egyesek féltik életük ezen részét, mások csak nem akarják, hogy legféltettebb titkaik napvilágot lássanak. Vannak, akik elbújnak és kivárják, hogy újra önmaguk lehessenek a saját köreikben. Megint másoknak nincs olyan személy az életükben, akivel megoszthatnák a rejtegetnivalójukat, így kénytelenek találni egy módot, ahogy kiadhatják magukból dühüket, vagy bánatukat. Alexander Armstrong egy beképzelt és öntelt, mindezek mellett kőbunkó, ki nem méltó kedvességre. Veronica Miracle titkokat rejteget, amiket kénytelen valahogy kiírni magából, ezzel hatalmas kockázatot vállalva. Saját rejtegetnivalóit is nehezen viseli, mi lesz, ha már nem csak a sajátjáért felel? Vajon áldás, ha az ember minden örömét, bánatát, és felfedezését papírra veti, vagy átok, egy rossz szokás, ami tönkretehet mindent, amit elért? Kövesd figyelemmel Nica történetét, és minden kiderül!" 
Már itt is látszik, hogy gyönyörűen fogalmazol és meseszépen levezeted a dolgokat, amely a későbbi fejezetekben sem hagy alább. 
Az előszó is valami fantasztikusra sikerült! Tökéletesen bevezeted a történetbe az olvasót. Ahogy olvastam tökéletesen magam előtt láttam, hogy mi történik. A végén nagyon kíváncsi lettem, Vajon mi lesz a lánnyal? Megbízik valaha ismét benne a fiú? Kiadta ki a könyvet ha nem tudott róla a lány? stb... Tehát nagyon jól megírtad, hiszen felkelti az olvasó érdeklődését, és ez a többi fejezetben sem hagy alább. Nagyon jól letudod írni a gondolataidat, szépen és színesen írod meg a leírásokat, ezálltal az olvasó teljesen maga elé tudja képzelni a szituációt vagy a tájat. A párbeszédek is érdekesek, sőt mintha mi is ott lennénk amikor megtörténnek. 
Helyesírási hibát nem találtam. Nincs gondolatmegállás, szóismétlés és félre ütés sincs. 

Értékelés: 10/10 


Végezetül a blogod kinézete gyönyörű, és ez a gyönyörű kinézet egy még jobb történettett takar. Biztos vagyok benne, hogy későbbiekben rengeteg olvasód lesz! Szóval csak így tovább! 
(Emelet, a blogunkon az "Ahova érdemes benézni" oldalon reklámozni fogjuk a blogod egy hétig, úgymond jutalomból, mert megérdemled, hogy rátaláljanak a blogodra.)


Összesen: 20/20 


További sikeres blogolást kívánok! 




2 megjegyzés:

  1. Kedves Sakura!

    Nagyon szépen köszönöm a kritikát, már nagyon vártam, hogy megkapjam. :) Örülök, hogy mind a kinézet, mind a történet elnyerte a tetszésedet és, hogy kitettetek arra a bizonyos oldalra. Nagy megtiszteltetés számomra. Köszönöm. :)

    Ölel,
    M. Mircsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves M. Mircsi!
      Nincs mit, megérdemelted, hiszen a blogod kinézete gyönyörű, ráadásul a tartalom is valami fantasztikus! (Ami ritkán fordul elő.)
      Örülök, hogy így gondolod, nincs mit. ;)
      Üdv: Sakura

      Törlés