2014. július 3., csütörtök

Kritika #45 - Don't Let Me Down

Don't let me down 

Kinézet: 

A fejléced nagyon tetszik, hisz a lényeg rajta van, nincs telepakolva felesleges dolgokkal. A háttér és a fejléc tökéletes összhangban van. Minden passzol egymáshoz. Jó ötlet volt a barna különféle árnyaltai használni a blogon, hisz így az összhang és a harmónia is tökéletes a blogodon. Nem unalmas, ráadásul nem is túl kirívó.
Az oldalakban és a modulokban is minden a helyén van. A fejezetes oldalad ötletes, mivel ennek segítségével az olvasók könnyen megtalálhatják az egyes fejezeteket. Jó ötlet volt, hogy a versenyre jelentkezős képeket egy külön oldalra raktad, hisz így nem rontják az összhangot. 
A betűk mérete, színe és típusa is rendben van. A szöveg sorkizárt, a betűtípus tökéletesen olvasható. 


Értékelés: 10/10



Történet: 

Már a modulsávban olvasható "ismertető" is megfogott! A történeted izgalmasnak, rejtélyesnek ígérkezik.
Nagyon tetszik a történeted. Érdekesen írsz, szépen fogalmazol. Nem sietsz, mindent részletesen leírsz, ezáltal látom magam előtt, hogy mi történik. Ebből következik, hogy igényes munkát adsz ki a kezed közül.
Helyesírási hibát nem találtam. Nincs gondolatmegállás, szóismétlés, stb...


Értékelés: 10/10


Végezetül a történeted nagyon érdekes, megfogja az olvasót, kíváncsi vagyok mit fogsz kihozni belőle. Már sokan rátaláltak a blogodra, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan még több olvasód lesz! 


Összesen: 20/20


További sikeres blogolást kívánok! 

2 megjegyzés: