2014. március 13., csütörtök

Kritika#53- Örökre együtt

Örökre együtt

Design;

A fejléced nem rossz, bár inkább egy kicsit nyárias, bulis hangulata van, mint gimis stikkje. A színek annyira nincsenek összehangolva, de azért nem vészes. A modulok jól vannak elhelyezve, a betűk pedig szépen olvashatóak. A Szereplős oldalról hiányolom, a B osztályt, legalább a két "hárpiát", illetve kicsit keveset írtál Dave Benson-hoz.

Story;

A történet eléggé hasonlít L.Laura- Szent Johanna Gimi-jéhez, de ezt még korrigálhatod, hiszen eléggé a történet elején jársz. Találtam néhány elírást, szóval arra figyelj majd legközelebb. Ha a gondolat jelek elé, és után nyomsz egy space-t sokkal szebben fog kinézni. Még egy dologra hívnám fel a figyelmed!

" Mindenki egy emberként fordult oda, pedig "csak" az Ádám volt."

Ugyan ez a mondat helyesen;

" Mindenki egy emberként fordult oda, pedig "csak" Ádám volt az."

Vessző után space, és azt vettem észre, hogy általában amikor Ádámról beszélsz, mindig elé teszed azt, hogy "az", pedig ez a legtöbb esetben indokolatlan.

Összességében;

Bátran enged szabadjára a fantáziád, hiszen ez a te történeted, és tényleg bármi megtörténhet benne!:) Remélem tudtam neked segíteni, és ha ezeknek csak egy részét is, de megfogadod, remek kis oldalad lesz! További sok sikert a blogolásban!

csenii.x

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése