2014. március 3., hétfő

Kritika #46 - Don't let me down

Don 't let me down (LTP) 

Kinézet: 

A fejléced nagyon tetszik, hisz a lényeg rajta van, nincs telerakva felesleges dolgokkal. A háttér és a fejléc tökéletes összhangban van. Minden passzol egymáshoz. Jó, hogy csak egy szín különböző árnyalatait használod a blogon. Szerintem ezáltal tökéletes az egyensúly és a harmónia a blogodon. Nem unalmas, ráadásul nem is túl kirívó. 
Az oldalakban és a modulokban is minden a helyén van. A fejezetes oldalad ötletes, mivel ennek segítségével a későbbiekben (amikor már több fejezeted is fenn lesz) az olvasók könnyen megtalálhatják az egyes fejezeteket. 
A betűk mérete, színe és típusa is rendben van. A szöveg sorkizárt, a betűtípus tökéletesen olvasható. 

Értékelés: 10/10



Történet: 

Ide nem tudok sokat írni, mivel még csak egy prológus van fenn. 
Már a modulsávban olvasható "ismertető" is megfogott! A történeted izgalmasnak, rejtélyesnek ígérkezik. 

"THE STORY
Amikor Jonathan Halding, a vámpír klán vezére kénytelen száműzni saját fiát, David Hadlinget egy tisztességtelen árulás miatt a faluból, David ikerhúga Camryn összeomlik. Ugyanekkora újabb vámpír érkezik a faluba, ki hatalmas port kavar háta mögött, furcsa gyermeke miatt. Lucille Howard különleges. Szeme kékebb, mint a Kaszpi-tenger, bőre meleg, puha, míg szíve ezerszer gyorsabban ver az átlag emberénél, s derékig érő szőke haja világosabb, mint a kora reggeli napsugár.

Vámpírok, vérfarkasok, szeretet, szerelem, árulás, család, barátok… DON'T LET ME DOWN."

Nagyon tetszik a történeted. Érdekesen írsz, szépen fogalmazol. Nem sietsz, mindent részletesen leírsz, ezáltal látom magam előtt, hogy mi történik. Ebből következik, hogy igényes munkát adsz ki a kezed közül.
Helyesírási hibát nem találtam. Nincs gondolatmegállás, szóismétlés, stb... 

Értékelés: 10/10

Végezetül a történeted nagyon érdekes, megfogja az olvasót, kíváncsi vagyok mit fogsz kihozni belőle. Már sokan rátaláltak a blogodra, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan még több olvasód lesz! Ráadásul most is gazdagodtál eggyel, még pedig az én személyemben. 

Összesen: 20/20


További sikeres blogolást kívánok!

By: Sakura 



2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a kritikát! Nagyon jól estek a szavaid! :)
    ölel,
    LTP

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nincs mit! :)
      Remélem hamar felrakod az első fejezetet. ;)

      Törlés