2014. március 17., hétfő

Kritika #56 - Mistical peoples


Mistical peoples (Emi) 


Kinézet: 


A fejléced nagyon tetszett, tökéletesen illik a blogodhoz. A háttér és a fejléc tökéletes összhangban van. A blogodon a színek harmonizálnak egymással, minden illik mindenhez. Ötletes, hogy csak egy szín különböző árnyalatait használod, ezzel egy különleges hatást érsz el, ráadásul ezáltal tökéletes az összhang és a harmónia a blogodon. Nem unalmas, ráadásul nem is túl kirívó. 
Az oldalakban és a modulokban is minden a helyén van. A szereplős oldalad nagyon tetszett, hiszen itt nem csak egy-egy képet raktál ki az adott szereplőről, hanem még írtál is róluk. A fejezetes oldalad is jó viszont, semmi sincs benne, közbe már négy fejezeted fenn van a blogon. Az oldalak sorrendjén is változtatnék egy kicsit: Főoldal,Szereplők, Fejezetek, Díjaim/Kritikáim. Ezen kívül már csak egy dolgot említenék meg, szerintem a blogarchívum felesleges, hiszen ott van a fejezetes oldalad. 
A betűk mérete, színe és típusa is rendben van. Nincs túlcicomázva, ezáltal tökéletesen olvasható. A szöveg sorkizárt. 

Értékelés: 10/9


Történet: 


A Prológusod tetszett, kíváncsivá tett. Viszont az alaptörténetről semmit se tudunk, jó lenne ha egy kis ismertető vagy tartalmat írnál. 
Ezen kívül semmi hibát nem találtam. Érdekesen írsz, szépen fogalmazol. Helysírási hibát nem találtam. Nincs gondolatmegállás, szóismétlés, stb...

Értékelés: 10/10


Végezetül a blogod egyben van, nagyon tetszett a kinézete a blogodnak. Ha megfogadod a tanácsaim és a fejezetes oldalba felrakod az eddigi részeket, a blogarchívumot kitörlőd és az oldal sorrendjén változtatsz akkor már minden tökéletes lesz. Szóval csak így tovább! Biztos vagyok benne, hogy hamarosan még többen rátalálnak a blogodra. 

Összesen: 20/19



További sikeres blogolást kívánok! 
Sakura


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése