2014. március 4., kedd

Kritika #51 - Happiness or shadow

Happiness or shandow (April N.) 


Kinézet: 

A design-od nagyon jó. A fejléc szépen ki van dolgozva. Nagyon tetszenek a képek a háttérben, jól meg lett szerkesztve, a lényeg rajta van és ez bőven elég. A háttér megy a fejléchez, ami nagyon fontos! A színek harmonizálnak egymással. A háttér és a sablon is tökéletesen passzol egymáshoz!
A fülek is jók, valamint a betűtípus is szép. Az oldalsávod is tökéletes. Még az is nagyon tetszett, hogy készítettél egy egyebek bejegyzést, ahol leírod a fontos információkat a blogról és az elérhetőséged is ott van! A modulok jó helyen vannak és semmi probléma nincs velük!
Az oldalakban is minden a helyén van. Nagyon tetszett még a szereplős oldalad is, ahol nem csak egy-egy képet raktál ki az egyes szereplőkről, hanem vetted a fáradságot és még írtál is róluk. 

Értékelés: 10/10


Történet: 

Egy megrázó cselekménnyel indítod a történetet, és ez nagyon jó! Felkelti az ember érdeklődését! Nagyon tetszett, ahogy Anne lerázta Harryt az elején.
Jól írsz, a részek hossza is megfelelő. Helyesírási hibákat nem találtam. Maga a történet jó és várom, hogy mi fog belőle ki sülni. Észrevettem, hogy a részek folyamán fejlődött az írásmódod.
Szépen fogalmazol, bő a szókincsed, érdekesen írsz. Nem sietsz, lényegre törő vagy, ezáltal látom magam előtt, hogy mi történik.
Nincs gondolatmegállás, szóismétlés, stb...

Értékelés: 10/10


Végezetül a blogod egyben van. A kinézete nekem nagyon tetszett! Tökéletesen eltaláltál benne mindent. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan még több olvasód lesz, szóval csak így tovább! 

Összesen: 20/20


További sikeres blogolást kívánok! 


By: Sakura 


2 megjegyzés:

  1. Kedves Sakura! Köszönöm, hogy megírtad a kritikát, egy úttal azt is, amit írtál :) Tényleg nagyon jól esik, főleg, ha így is gondolod :) ^^

    Puszi April xX

    VálaszTörlés