2014. március 30., vasárnap

Kritika #64 - Secret of Darkness


Secret of Darkness (Messo) 


Kinézet: 

A fejléced nagyon tetszik, tökéletesen illik a blogodhoz, ráadásul nincs telepakolva felesleges dolgokkal. A fejléc és a háttér tökéletes összhangban van, a színek harmonizálnak egymással, minden passzol mindenhez. Az összhang és a harmónia tökéletes. Az összhatás nem unalmas, ráadásul nem is túl kirívó. 
A könyvborítód is nagyon tetszett! 
Az oldalakban és a modulokban is minden a helyén van. Viszont én a helyedben még egy fejezetes oldalt is csinálnék, hiszen ennek segítségével a későbbiekben könnyeben megtalálják majd az olvasók az egyes részeket.  A szereplős oldalad nagyon tetszett, hiszen nem csak egy-egy képet raktál ki az adott szereplőről, hanem még írtál is róluk. 
A Chat is tökéletesen illik a blogodhoz, viszont a világosabb piros nehezen olvasható szerintem állítsd át egy kicsit sötétebbre. 
A betűtípus tökéletesen olvasható, nincs túlcicomázva. 



Értékelés: 10/9,5


Történet: 

Ide nem tudok sokat írni mivel még nagyon kevés rész van fenn. 
A Prológusod nagyon tetszett, érdekes és felkelti az olvasó figyelmét. 
A modulsávban található ismertető is nagyon tetszett. 

".::Történet::.
Egy lány,akinek élete telis-tele van titkokkal. Egy dühös lány, aki hidegvérrel gyilkol, ha kell. Egy cseppet sem átlagos lány, akinek eddigi élete csak szenvedés és nyomorúság volt. Most vajon bosszút állhat mindazokon, akik ártottak neki? Milyen halált szán a nyomorultaknak? Vajon egyszer mindenki megjegyzi majd a nevét?

Ha itt maradsz és olvasol, mindenre fény derül."

Nagyon tetszik a történeted. Érdekesen írsz, szépen fogalmazol. Nem sietsz, mindent részletesen leírsz, ezáltal látom magam előtt, hogy mi történik. Ebből következik, hogy igényes munkát adsz ki a kezed közül.
Helyesírási hibát nem találtam. Nincs gondolatmegállás, szóismétlés, stb...


Értékelés: 10/10

Végezetül a blogod egyben van, a színek harmonizálnak egymással, minden passzol mindenhez. A történeted is nagyon tetszett, a gyönyörű kinézet egy gyönyörű történetet takar ami nagyon ritka. Csak így tovább! Már most rengeteg olvasód van, és biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben csak még több lesz!

Összesen: 20/19,5


További sikeres blogolást kívánok! 





2 megjegyzés: