2014. június 24., kedd

Kritika #42 - Viki Design

Viki Design

A fejléced jó, bár kicsit túl egyszerű, én a helyedben egy kicsit mutatósabbra cserélném. Remek nyári hangulatot sugall és a szöveg is jól olvasható rajta, de valahogy nem illik az egész blog kinézetéhez. A fejléc túl egyszerű a többi dologhoz képest, kissé összecsapottnak tűnik. 
A háttered tökéletesen illik mindenhez, a blogodon a dolgok harmonizállak egymással. Az egyensúly és az összhang tökéletes. Jó ötlet volt, hogy a lila különféle árnyalatait használtad. 
Az oldalakban minden a helyén van, de én a helyedben a különböző versenyes képeknek is csinálnék egy külön oldalt, nem illik a modulsávba az a sok jelentkezéses kép, rontják az összhangot és a kinézetett. 
A modulok sorrendje jó, nagyon tetszett, hogy az információk és a Aktív/Inaktív modulodnak is az a háttere mint ami az egész blognak. A Chat is nagyon ötletes, a kódok amiket használtál nagyon jók! 

Szerintem, ha a fejlécet megváltoztatód és a versenyre jelentkezős képeknek csinálsz egy külön oldalt a blogod kinézete sokkal jobb lesz. Szóval csak így tovább, remélem nem bántottalak meg semmivel. 

További sikeres blogolást kívánok! 

2 megjegyzés: