2014. június 9., hétfő

Kritika #41 - T.T.T- Troubles in Terrorist Town

T.T.T- Troubles in Terrorist Town 


A fejléced tetszik, tökéletesen illik az egész bloghoz. Sejtelmes és sötét hangulatot kelt, a blogodra tévedők érdeklődését remekül  felkelted vele.
A háttér tökéletesen illik a fejléchez, a blogodon minden harmonizál egymással. Jó ötlet volt, hogy a fekete különböző árnyalatait használtad. Az egyensúly és az összhang is tökéletes a blogodon. 
Az oldalakban és a modulokban is minden a helyén van. A modulok sorrendje jó, a Chat tökéletesen illik a bloghoz. Nagyon tetszett a karakteres oldalad ahol a szereplőkről rendezett képeket és egy kis ismertetőt írtál, ezáltal jobban megismerhetjük a szereplőket és jobban beletudjuk élni magunkat a történetbe. 
A zenelejátszód is tökéletesen illik a bloghoz, ráadásul nem kezd el magától szólni amikor valaki belép a blogodra, aminek én kifejezetten örülök. 
A betűtípus tökéletesen olvasható, nincs túlcicomázva, a betűk mérete is tökéletese. 

Egy dolog lenne amin változtatnék. Én a helyedben a versenyes képeket egy külön oldalra raknám, nem nagyon illenek bele a modulsávba, kicsit rontják az összhatást, hiszen azok nem fekete fehér képek és nem is nagyon kapcsolódnak a bloghoz. 

Végezetül gyönyörű a blogod kinézete. Tökéletes az összhang ráadásul illik is a történethez ez a sötét kinézet. 

/Ui: Bocsi, hogy sokat kellett várnod a kritikára./

További sikeres blogolást kívánok! 

2 megjegyzés:

  1. Hello, bocsánat hogy csak most írok , de szeretném megköszönni a kritikát :D További jó blogolást.

    VálaszTörlés