2014. június 26., csütörtök

Eredményhirdetés #3 - Legjobb főszereplő

Kedves Olvasók! 

Először is sajnáljuk a rengeteg csuszást, de mivel többen is zsűriznek eltart egy darabig míg az összes zsűritag elküldi a pontokat és még azokat összesítjük és kiválasztjuk a legtöbb pontot elért versenyzőket. Ráadásul van, hogy az egyik zsűritag már aznap elküldi a pontokat, ahogy elolvassa az üzenetünket, de attól még a többi zsűritagot is meg kell várnunk. (Mint a mostani esetben is két hetet kellett várnunk a másik két zsűritag pontszámaira...) 
Szóval kérünk titeket, hogy a legközelebbi eredményhirdetésig legyetek türelmesek, minden kategóriában próbáljunk minél hamarabb kihirdetni az eredményeket. Megértésetek előre is köszönjük! 


Visszatérve az eredményhirdetésre:

Meghoztuk a következő kategória eredményeit.  Az eredményekkel kapcsolatban, az állás nagyon szoros volt, a rengeteg főszereplő közül nehéz volt dönteni ki is nyerjen. 
Senki se keseredjen el, ha nem nyert, hiszen még számtalan blogversenyt fogunk rendezni ahol akár az utolsókból is lehet első!


Az első helyezett: 


Blagiék blogja (Raven Trienem) (Bogi) 



/Valamiért nem engedte a fejléc képét berakni./ 


She's Next Door (Alex) (Bia Joy) 


A nyereményetek pedig:  4 hétig reklámozzuk a blogotokat, + rendelhettek 3 dolgot a blogról (gondolunk itt: kritikára, blogajánlóra, interjúra, fejlécre, design átalakításra, stb...)





A második helyezett: 


Robotok vs. Emberek (Mary Leader, Riley Goode) (Vacak) 



Painful Charity (Borbát Rebeka) (Cassy Crockett) 


A nyereményetek pedig:   blogajánlót készítünk a blogotokról, + választhattok, hogy kritkát vagy interjút szeretnétek.  Emellett 3 hétig reklámozzuk a blogotokat.  



A harmadik helyezett: 







A nyereményed pedig:   2 hétig reklámozzuk a blogodat, emellett választhatsz, hogy kritikát, interjút vagy blogajánlót készítsünk a blogodról. 

***


Figyelem! 

Kérünk minden nyertest, hogy egyértelműen (vagy e-mail-ben vagy ennek a bejegyzésnek az alján, megjegyzésben) adja tudtunkra, hogy mit szeretne. Emellett, ha interjút, vagy fejlécet, vagy design átalakítást kértek, kérünk titeket, hogy írjatok nekünk egy e-mailt, amelynek tárgyában tüntessétek fel, hogy hányadik helyezettet értétek el, és természetesen a szükséges adatok is szerepeljenek az e-mailben.

Megértésetek előre is köszönjük! 

*** 
Gratulálunk a nyerteseknek, és senki ne legyen elkeseredve, ha most nem nyert, hisz még számtalan versenyt fogunk tartani, amelyeken az utolsókból is lehet első. 


A következő kategória amit ki fogunk hirdetni az a Legjobb NEM Fanfiction, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le! 


4 megjegyzés:

  1. Kedves Szerkesztők!

    Köszönöm szépen, hihetetlen, hogy két blogommal is helyezést értem el a versenyen. Nem is gondoltam, reménykedtem benne. Nagyon szépen köszönöm, még egyszer!
    Nagy mérlegelések után megszületett az én csöppnyi döntésem, miszerint a Painful Charity-nél a blogajánló mellé kritikát szeretnék, míg a That heart you caught... is waiting for you -nál pedig interjút szeretnék.

    xxCassy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Cassy!
      Nincs mit.:)
      Felírtalak a kritikára, az interjúval kapcsolatban, pedig kérlek írj nekünk egy e-mail. /hsakura312@gmail.com/
      Előre is köszönjük!
      Üdv: Sakura

      Törlés
  2. Kedves Zsûritagok!

    Nagyon szépen köszönöm! Hihetetlenül boldog vagyok,hogy ilyen helyezést értem el:)
    A nyereménynek is nagyon örülök,ez nekem annyira hihetetlen,nagyon hálás vagyok érte :")
    Én egy kritikát és egy blogajánlót szeretnék és még egyszer nagyon köszönöm!

    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Stella!
      Nincs mit, megérdemelted. ;)
      A kritikára és az ajánlóra is felírtalak. ;)
      Üdv: Sakura

      Törlés