2014. október 19., vasárnap

#1 Kritika Raven K.-től ~ Crazy Love

Katt
Nahát, életem első kritikáját írom, mint "szerkesztő" egy neves oldalon.. Csodás érzés!
(Zárójelben hozzátenném, hogy a kedves írótól rendeltem a napokban trailert és egyebeket. :D)

Fejléc: Legelső ránézésre tetszett, de amint tüzetesebben is átvizsgáltam, máris találtam benne pár hibát. A karakterek szépen vannak kivágva, ezzel nincs is semmi bajom... Viszont Nathan és Niall olyan... homályos. Biztos vagyok benne, hogy ez direkt van, és így szép is, ez csak az én csőrömet böki! Továbbá, szerintem egy kicsit habos-babos, olyan zsúfolt érzetet kelt bennem, de ez is csupán az alap miatt van.. Nathan arcába mintha kissé jobban is "bele lett volna mosva", a bal oldala kissé homályosabb, mint a jobb. Mindezek ellenére is, engem megfogott, hiszen, olyan letisztult, és lényegében nincsen rajta semmi egyéb, mint a karakterek - mint egy normális, szépen elkészített fejlécen -, és ez valamit elindított bennem. A cím betűtípusa és színe pedig illik az össz.-hez.
10/9 - Csupán azért, mert a srácok oly' nagyon zavarják a szememet.

Design: Csodásan illik a fejlécedhez. A modulok elrendezése jó, én annyit javítanék rajta, hogy az "Információk"-at felpakolnám az borító felé, hiszen, az lényeges. Na meg, a moduloknál miért van a cím jobb oldalra taszítva? Szerintem - de ez csak az én véleményem és ízlésem! -, sokkal jobban mutatna középen... A borító szépen illik a fejlécedhez, ehhez kapcsolódva ugyan azt mondanám, mint a fejlécnél.. Viszont jár egy pacsi, mert ezeken kívül szép és ügyes munka! Egyszerű és letisztult, tetszik, hogy nincsen túlragozva, és minden illik mindenhez. Viszont, még hozzátenném, hogy az oldalakat én egy kicsit átrendezném; a "Fejezetek"-et inkább a "Szereplők" alá tenném. Na meg, a cseréket alulra..
10/8 - A modulok elrendezése végett.

Történet: Elsősorban a befejezést dicsérném meg! Az megmosolyogtatott...
De, kezdjük az elején, egészen pontosan a prológusnál és a trailer-nél! A prológus ügyesen lett megalkotva, nekem megragadta a tekintetem, bár a főszereplő karaktert egy kicsit, így az elején már sablonosnak éreztem. A lány nem tud megbízni a fiúkban többé, legjobb barátnője segít neki, stb.. Mégis, egyedinek éreztem, de nem tudnám megmondani, miért.. A trailer viszont nagyon jó lett! Szépen lett összerakva, a zene is tetszett hozzá, bár kifejezetten utálom a Violettát, jó alaphangulatot varázsolt a szöveghez.
Nem találtam helyesírási hibát, ami miatt jön a második pacsi! Szépen vezetted a történetet, bár, szerintem túl gyorsan bezártad. 26 rész... hát, én a tripláját tartom olyan számnak, - vagy legyen, a dupláját -, ami azért már szép szám. Így, gyorsan el tudtam olvasni, de azért megjegyezném, hogy a szüleim Miattad szúrtak le, mert folyamatosan a tabletem fölé görnyedve, a babzsákomban henyélve olvastam, hatalmas beleéléssel. Ez dicséret, nehogy félreértsd! :)
Szépen levezetted az érzelmeket, volt egy pillanat, ahogy nekem is gombóc keletkezett a torkomban, a végén pedig... hát, csak olvasd vissza az első mondatot!
10/9,5 - Gratulálok! 

És, végezetül, jár egy cuppanós puszi, egy ölelés, és egy nagy dicséret, amiért mindezt létrehoztad, és amiért ilyen szépen létrehoztad!

Ölel, Raven Kiss 



2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát! :)
    Először csodálkoztam, hogy miért kértem erre a blogra kritikát, amikor már rég lezártam a történetet, de ezt az én hibámban gondoltam, mert szerintem nem erre a blogomra akartam kritikát, de akkor is nagyon szépen köszönöm!!!!!
    Csodálkozom, hogy végig olvastad a történetet, mert a legtöbben csak egy-két részt olvasnak el belőle. Ezért is óriási nagy köszönet!!! :))) <3333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán szíveden!:)
      Most jöhetne az az elcsépelt szöveg, hogy "Én köszönöm!", de, helyette inkább ez: Pacsii:)

      Törlés