2014. október 10., péntek

Kritika #59 - I Hit The Jackpot (Csak kinézet!)

I Hit The Jackpot 


A fejléced tetszik is meg nem is. A szereplők szépen vannak rárakva, de valahogy olyan össze vissza hatást kelt a sok férfi karakter. Maga a fejléc kicsit túl szélesnek tűnik, ráadásul a blog is, szerintem állítsd egy kicsit keskenyebbre. A felírat tökéletesen olvasható a fejlécen, ráadásul nagyon ötletes is. A háttér illik a fejléchez és az egész bloghoz. A harmónia és az összhang tökéletese. 
A modulsávot is keskenyebbre állítanám, ezen kívül az oldalak kódot is lejjebb kicsinyíteném mert így túl széles. Az oldalakban minden a helyén van. Nagyon tetszett a szereplős oldalad amiben a szereplőkről kiraktál több kisebb képből álló összeállítást és alá írtad mind a rendes- és becenevüket is, emellett még eredeti nyelven is leírtad. A fejezetek oldalad is ötletes, ennek még nagy hasznát fogod venni a későbbiekben. A történet oldalad is rendezett és ötletes. Jó ötlet volt itt írni az előzményekről és maga a történetről is. A modulsávban is minden a helyén van, a sorrend jó. A chat is tökéletesen illik a blogodhoz. 
A betűk mérete, színe és nagysága is megfelelő, ezáltal tökéletesen olvasható minden. A szöveg sorkizárt és ez is sokat dob még a blogod kinézetén. 

Végezetül a blogod szép, csak vedd egy kicsit kisebbre a sablon méretét, a modulsávot és a fejlécet. Különösebben nem változtatnék meg semmit, csak a fejlécet venném kisebbre. Remélem nem bántottalak meg semmivel. 

További sikeres blogolást kívánok! 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése