2014. október 28., kedd

#7. Kritika Raven Kiss-től ~ This is life

This is Life
Katt!

Fejléc: Olvastam, hogy nincsenek konkrét karaktereid, nem adod meg, hogyan is néznek ki. De kérdem én, akkor miért van ott olyan erősen a fejléceden a srác arca? A lánnyal nincs semmi bajom, az még egészen tetszik. Felejtsük el egy kicsit a szereplőket! Miért ott, és úgy van ott az a cím? Nem lehetett volna erősebben, egy helyre, más betütípussal, esetleg más színnel? Számomra túl zsúfolt hatást is kelt, nem igazán tudom mire vélni középen azt a... azt a nagy fehér izét. Ne haragudj, de nem találtam jobb szót, őszíntén, dunsztom sincs, mi is lenne az. Azt sem értem, hogy miért adja a fejléc alapját egy.. óra? Egy rózsaablak? Ismételten nem tudom, minek is szántad.
Ám, ha ezektől eltekintünk, és a png-k kivását tekintjük, akkor az ég világon nincs vele semmi bajom: Az nagyon szép! Tüzetesen végignéztem, tekintetemmel végig követtem a határokat, és egy hibát sem találtam.
10/ 8,5 pont

Design: Láttam, hogy minden a Te két tehetséges kezedet dícséri a blogon, ezért jár egy kéz rázás! Vagy, nem is tudom, mi. Egy meleg ölelés, egy pacsi...
A hátteret én lecserélném, abszolúte nem illik a fejlécedhez, pont úgy, mint a fejléced. Számomra az sem passzol, de lehet, hogy ez is csak az én furcsa ízlésemnek tudható be, hiszen, mind tudjuk - vagy nem -, hogy az eléggé széles határokkal rendelkezik, mégis szereztem hozzá útlevelet, amit néhány alkalommal előszeretettel be is váltok, és előhúzom a farzsebemből. Szerintem az oldalak színe sem passzl, miért nem váltottad sötét barnára, mintsem feketére? Az annyira nem passzol oda! Vagy, lehet, hogy igen, akkor pedig visszavontam. Azt láttam, hogy mennyi időt fektettél a design-edbe, ezért gratulálok, hiszen tényleg remekül fest, és Te csináltad, nem megrendelted!
10/8,5 pont

Nagyon sajnálom, de csak eddig írtam meg a kritikádat, mielőtt priváttá tetted volna. Nem igazán értem ennek okát, de mindegy is, nekem nem is kell.

xx, Raven Kiss

2 megjegyzés:

  1. Szia, nagyon köszi, azért tettem privátba, mert visszaolvastam és rengeteg hibát találtam benne, úgyhogy most javítgatok, átírok ezerrel.. ne haragudj, tényleg nagyon köszi! :) <3

    VálaszTörlés