2014. augusztus 18., hétfő

Eredményhirdetés #9 - Legjobb történet

Kedves Olvasok!

Meghoztuk a következő kategória eredményeit.  Az eredményekkel kapcsolatban, az állás nagyon szoros volt, a rengeteg nagyon jó történet közül nehéz volt dönteni.
Senki ne keseredjen el, ha nem nyert, hisz még számtalan blogversenyt fogunk rendezni ahol akár az utolsókból is lehet első!
Tehát az eredmények:


Az első helyezett:
A nyereményed pedig: Négy hétig reklámozzuk a blogodat. Interjút készítünk veled, emelet blogajánlót és kritikát írunk a blogodról. (A kritika csak a kinézetről készül.)  A második helyezett: 


A nyereményed pedig: Három hétig reklámozzuk a blogodat. Interjút készítünk veled, emelet választhatsz, hogy kritikát vagy blogajánlót kérsz.
A harmadik helyezet: 


A nyereményed pedig: Két hétig reklámozzuk a blogodat. Interjút készítünk veled. 


Figyelem!

Kérünk minden nyertest, hogy az interjúval kapcsolatban, írjatok nekünk egy e-mailt, amelynek tárgyában tüntessétek fel, hogy hányadik helyezettet értétek el. Ezen kívül a második helyezett az e-mailben (vagy a bejegyzés alján), jelezze, hogy a blogajánlót vagy a kritikát kéri! 

Megértésetek előre is köszönjük!


*****************************

Gratulálunk a nyerteseknek, és senki ne legyen elkeseredve, ha most nem nyert, hisz még számtalan versenyt fogunk tartani, amelyeken az utolsókból is lehet első.


A következő kategória amit ki fogunk hirdetni az a Legjobb fanfiction, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le!

2 megjegyzés:

 1. Drága Szerkesztők!
  Nagyon szépen köszönöm a helyezést, örömmel tölt el az elismerésetek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Stephanie!
   Nincs mit, megérdemelte. ;)
   Az interjúval kapcsolatban kérlek írj nekünk egy e-mail.
   Előre is köszönjük!
   Üdv: Sakura

   Törlés