2014. augusztus 13., szerda

Eredményhirdetés #7 - Legfordulatosabb Fanfiction

Kedves Olvasok!

Meghoztuk a következő kategória eredményeit.  Az eredményekkel kapcsolatban, az állás nagyon szoros volt, a rengeteg nagyon jó történet közül nehéz volt dönteni.
Senki ne keseredjen el, ha nem nyert, hisz még számtalan blogversenyt fogunk rendezni ahol akár az utolsókból is lehet első!
Tehát az eredmények:


Az első helyezett: 
A nyereményed pedig: Négy hétig reklámozzuk a blogodat. Interjút készítünk veled, emelet blogajánlót és kritikát írunk a blogodról. (A kritika csak a kinézetről készül.)  A második helyezett: 


A nyereményed pedig: Három hétig reklámozzuk a blogodat. Interjút készítünk veled, emelet választhatsz, hogy kritikát vagy blogajánlót kérsz. (Mivel interjút már készítettünk ezért, választhatsz egy másik dolgot a blogról.) A harmadik helyezettek: A nyereményed pedig: Két hétig reklámozzuk a blogodat. Interjút készítünk veled. 


Figyelem!

Kérünk minden nyertest, hogy az interjúval kapcsolatban, írjatok nekünk egy e-mailt, amelynek tárgyában tüntessétek fel, hogy hányadik helyezettet értétek el. 

Megértésetek előre is köszönjük!


*** 

Gratulálunk a nyerteseknek, és senki ne legyen elkeseredve, ha most nem nyert, hisz még számtalan versenyt fogunk tartani, amelyeken az utolsókból is lehet első.


A következő kategória amit ki fogunk hirdetni az a Legjobb egyedi történet, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le!  


2 megjegyzés:

 1. Most szó szerint leesett az állam! :ooo Úristen! Egy ilyen szoros mezőnyben, ez hihetetlen!Már két perce nézem a blogom címét és a nevemet,de még nem hiszem el! Nagyon,nagyon szépen köszönöm, megtiszteltetés ilyen helyezést kiérdemelni!Köszönöm!:))
  xxx
  crucian

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Crucian!
   Nincs mit, megérdemelted. ;)
   Kérlek az interjú miatt írj nekünk egy e-mailt.
   Előre is köszönjük!
   Üdv: Sakura

   Törlés