2014. február 19., szerda

Kritika #33 - A Dream while I live it

A Dream while I live it (Anastasie B.)


Kinézet: 


A fejléced nagyon tetszik, tökéletesen illik a blogodhoz. A színek harmonizálnak egymással, minden illik mindenhez. A blogodon az egyensúly és az összhang is tökéletes.  
Az oldalakban és a modulokban is minden a helyén van. Nagyon tetszett a karakteres oldalad is amin egy-egy képet és néhány információt osztottál meg az olvasóiddal a szereplőidről. A fejezetes oldalad is nagyon tetszett, ráadásul nagyon jó, hogy van egy ilyen oldalad, hiszen ezáltal az olvasok könnyebben visszatudnak menni a történeted elejére. A modulokban is mindent rendben találtam, a chat is tökéletesen illik a blogodhoz. 
A betűtípus olvasható nincs túlcicomázva. A szöveg sorkizárt, a fejezetek hossza szerintem jó.   

Értékelés: 10/10



Történet: 

A prológusod nagyon jól sikerült, felkelti az olvasó érdeklődését amely a további részekben csak fokozódik. A történeted nem sablonos. A leírásaid megfogják az olvasót, nem unalmasak, ráadásul az olvasó maga elé tudja képzelni a dolgokat vagy a szituációt.  Érdekesen írsz, szépen fogalmazol, bő a szókincsed. Helyesírási hibát nem találtam. Mindent részletesen leírsz, semmit sem sietsz el. Nincs szóismétlés, gondolatleállás, betűtévesztés, stb...

Értékelés: 10/10




Végezetül a blogod kinézete és a történeted is nagyon tetszett! Csak így tovább, biztos vagyok benne, hogy hamarosan még több rendszeres olvasód lesz. 

Összesen: 20/20



További sikeres blogolást kívánok! 

By: Sakura




2 megjegyzés:

  1. Kedves Sakura!
    Hű, hát nem is tudok szóhoz jutni. Nagyon örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy a blgomról. Nagyon szépen köszönöm a kritikát. :)
    Ölel,
    Anastasia B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anastasia B.!
      Nincs mit, örülök, hogy engem kértél meg a kritika megírására és ezáltal elolvashattam a történeted. :)
      További sikeres blogolást kívánok neked!
      Sakura

      Törlés