2014. február 20., csütörtök

Kritika #37- A werewolf's life

A werewolf's life


Design;

Maga a design elképzelése nem rossz, bár még van rajta mit csiszolni. Csak, hogy példát is mondjak, a blog leírása közvetlen a fejléc alatt, olvashatatlan a háttér miatt. Ha egy egyszerű tapéta szerű hátteret választanál, már is ki lenne küszöbölve ez a probléma. Elég ijesztő, hogy ha a fejlécedre húzom a kurzort, elhomályosodik, és alatta meg jelenik a háttéren szereplő srácok arca. Ezt a háttérrel szintén meglehet oldani, mert amúgy ötletes dolog. A modulok jól vannak elrendezve, és az összes többi szöveg is teljesen jól olvasható. A fejléc is nagyon rendben van, azonnal lehet tudni, hogy mire számítson az ember, ha belekezd a történetedbe.


Story;

A történet, elképzelése érdekes. A részek viszont szerintem elég rövidecskék, ezzel nagyon szét darabolva, és felszínessé téve a cselekményeket. Mivel rövid részek vannak fent, és nem is olyan sok, így még közel sem tart a sztori a bonyodalmaknál, így kíváncsian várom, hogy mi fog kisülni belőle. Egy-két elírást, betűtévesztést nálad is találtam, de semmi eget rengető baki. A képeket viszont ne a szöveg mellé, hanem inkább alá vagy felé szúrd be, illetve az egyik részben sok új karakter érkezett, javasolnám, hogy a szereplők oldalon szúrd be a képeiket, így nem lesz annyira zsúfolt az egész.


Összességében;

Még látszik, hogy az elején jársz, de majd elkezd szépen kicsiszolódni az egész, és én kíváncsian várom, hogy milyen lesz majd a "fénypontján".
További sok sikert!

csenii.x

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése