2014. február 26., szerda

Kritika #41- Catching Sunshine

Catching Sunshine

Design;


A fejléced tetszik, azon semmi kifogásolhatni valót nem találtam. Hátterek terén, nekem kicsit soknak tűnik ennyi sárga egy helyen, de annyira nem vészes. A modulok jól vannak elrendezve. Nagyon találó ötlet volt az oldalak nevét ilyen formán "átkölteni", bár szerintem zárójelesen jelölhetnéd, hogy mit is tartalmaz valójában, mert első ránézésre, kicsit félelmetes. Értékelem, hogy külön szót említesz a trilógiáról, és hogy egy kis bepillantást is adtál az előzményekből.

Story;


Tetszik a történeted. Nagyon jól írsz, ezáltal eléggé könnyen el lehet képzelni a történéseket, szinte már filmszerűen. A részek hosszúsága hosszabbak a megszokottnál, ami azt jelenti számomra, hogy szeretsz, és akarsz is időt fektetni ebbe az egész sztoriba, és így legalább hosszabb ideig lebeghetünk az általad írt történet csodás világában. Helyesírási hibát személy szerint egyáltalán nem találtam. 

Összességében; 


Csak gratulálni tudok az oldaladhoz, és reménykedni, hogy befogod fejezni, hiszen engem is megfertőztél ezzel a világgal!

További sok sikert!

<<...>>

Bocsánat, kicsit megcsúsztam a kritikákkal még a hétvégéig megpróbálom pótolni a hiányosságaimat felétek, addig is a türelmeteket kérném! 

csenii.x

2 megjegyzés: