2014. február 3., hétfő

Kritika #23- Washington még várhat

http://ellierobertsstories.blogspot.hu/



Kinézet:

A fejléced gyönyörű, nincs telepakolva felesleges dolgokkal, tökéletesen illik a bloghoz. A hátered nagyon szép, finom és elegáns. A színek harmonizálnak egymással. A szövegdobozok nagyon ötletesek és szépek. A kurzorkövető is nagyon illik a bloghoz. Az oldalakban és a modulsávban is minden megvan.  A Chat is tökéletesen illik a bloghoz. Viszont én a sorrenden egy kicsit változtatnék: a chat elé raknám a rendszeres olvasókat. 
A szöveg sorkizárt, a betűtípus olvasható, nincs túlcicomázva.
Az összhatás tökéletes.

Tetszett még a szereplős oldalad is, jó ötlet volt kirakni a szereplőről egy-egy képet, így jobban eltudjuk őket képzelni.


Értékelés: 10/10


Történet:

A fülszöveged eszméletlenül jó lett! Felkelti az olvasó érdeklődését.

"Ellie Miller élete közel sem átlagos. A fiatal diplomatalánynak, hála a kormányzóként dolgozó apjának, mindene megvan, amire csak vágyhat. Ám egy szerencsétlen balesetnek köszönhetően az összes felelősség a nyakára zuhan. Bár Ellie-nek kéne apja helyére állnia, a lány mégsem képes elfogadni feladatát. Éppen ezért eddigi életét hátrahagyva menekül a szabadság karjaiba. Azonban egy váratlan találkozás következtében a lányban nem mindennapi érzések szárnyra, és végre talán megismerkedhet a legszebb érzelemmel a világon. Graham, a jóképű fiú társasága még jobbá teszi a hétköznapokat, megannyi kaland vár rájuk, miközben monoton haladnak a nagyvilágba. Csakhogy egy váratlan telefonhívás miatt az álom elsuhan; Ellit hívja a kötelesség, aminek ugyan szívesen ellentmondana, mégis enged, és hazautazik Washingtonba.
Vajon keresztezi a sors ismét az útjukat? Vagy már soha nem derülhet ki, mit tartogatott volna számukra a jövő?
Egy kihagyhatatlan történet tele váratlan fordulatokkal és izgalommal." 



A történeted egyedi, szépen fogalmazol, bő a szókincsed.  helyesírási hibát nem találtam. Esztétikailag is teljesen rendben van. Nincs szóismétlés, gondolatmegállás. A részek hossza szerintem jó.
Nagyon tetszett még az is, hogy kiírtad a blogodra, hogy mikorra várható a következő fejezett, DE szerintem  gyakrabban rakd fel a részeket (persze csak akkor ha van rá időd), mert így elveszíthetsz néhány olvasót.
A történetről nem tudok többet írni mivel még csak egy fejezett van fenn.

Értékelés: 10/9,9


Összességében nagyon tetszett a blogod. A szép igényes külső szerencsére szép igényes belsőt is takar a te esetedben, aminek kifejezetten örültem! Hamarosan biztos még több rendszeres olvasód lesz, de szerintem a részeket kicsit sűrűbben is hozhatnád. Csak így tovább!

Összesen: 20/19,9


További sikeres blogolást kívánok!

By: Sakura









2 megjegyzés:

  1. Drága Sakura!

    Hálásan köszönöm, hogy leírtad a véleményedet. :) És igazán örülök, hogy tetszett amit láttál. A fejlécért Elenát illeti a dicséret, aki az explosion című blog egyik szerkesztője. A fülszövegért pedig Alexis Reed-nek jár a pont, hiszen neki hála lehetett csak ilyen mesélős, mégis titokzatos... :)

    Amikor elkezdtem tervezni a történetet, egyik legfontosabb célom az volt, hogy valami igazán új legyen, olyan, amilyet nem lehet minden második oldalon olvasni. A bő szókincsemet pedig a rengeteg olvasásomnak köszönhetem :)

    Tényleg nagyon örülök, hogy tetszett a történetem, eddigi része(i). és a frissítésről adott tanácsotokért is hálás vagyok. A későbbiekben jóval több fejezet lesz, legalábbis nekem szándékomban áll rendszeresen frissíteni majd. Oldalt a modulsávban is ki van írva, hogy a blog valódi nyitásának időpontja márciusban várható. Ennek legfőbb oka az, hogy idén érettségizem és nem igazán lesz időm majd az írásra így mielőtt elkezdeném feltölteni a fejezeteket, szeretnék megírni egyet kettőt előre, hogy akkor is tudjak majd frissíteni, hogyha éppen nincs időm írni. :)

    Még egyszer nagyon szépen köszönöm a kritikát. :)
    Xx, Ellie Roberts.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ellie!
      Nincs mit, örülők, hogy tetszett a kritikám!
      Tökéletesen teljesítetted az egyik legfontosabb célod, hiszen a történeted egyedi!
      Örülök, hogy megfogadod a tanácsom és majd sűrűbben rakod fel a részeket.
      Sok sikert kívánok az értségidhez!
      Ui: Bővelkedtél még egy rendszeres olvasóval, az én személyemben.
      További sikerese blogolást kívánok!
      Ölel: Sakura

      Törlés