2014. február 14., péntek

Kritika #28- Royals

Royals (Mia)

Kinézet: 

A fejléced nagyon tetszik! Tökéletesen illik a bloghoz, a háttér és a fejléc tökéletese összhangban van. A színek harmonizálnak egymással a blogodon, minden illik mindenhez. Az arany szín kifejezetten illik a történetedhez, jó választás volt!
A modulokban és az oldalakban is minden a helyén van. A szereplős és a fejezetes oldalad nagyon tetszett. A chat is tökéletesen illik a bloghoz. 
A betűtípus olvasható, nincs túlcicomázva. A szöveg sorkizárt, a fejezetek hossza szerintem jó. 

Értékelés: 10/10


Történet: 

A Prológusod titokzatos, felkelti az olvasó figyelmét! Jól indítottad a történeted, a tragédia már egyből felkelti az olvasó érdeklődését.  
Egyedi a történeted, szépen fogalmazol, bő a szókincsed. Helyesírási hibát nem találtam. Mindent részletesen leírsz nagyon jól fogalmazol! Nincs gondolta megállás, szóismétlés, betűtévesztés, stb... 
A részek hossza szerintem jó, tömörek. érdekesek és lényegesek. 
A főszereplőd is nagyon tetszett, hiszen ő igazán karakteres, nem szenved önbizalom hiányban, bátor, okos, erős és határozott személyiség. A két ellenséges család gyerekei között lévő kapcsolat is nagyon ötletes.  

Értékelés: 10/10

Végezetül nekem nagyon tetszett a történeted és a blogod kinézete is. A történet egyedi, felkelti az olvasó figyelmét. Hamarosan biztos rengeteg olvasód lesz, csak így tovább!

Összesen: 20/20



További sikeres blogolást kívánok!


By: Sakura













2 megjegyzés:

  1. Szia:)
    Nagyon szépen köszönöm a kritikádat!:) Nagyon jól esik, hogy így gondolod:) Puszi, Mia

    VálaszTörlés