2014. december 26., péntek

Kritika #63 - Death Gimnazium

Death Gimnazium 


Kinézet:

A fejléced nem nagyon nyerte el a tetszésem, viszont szépen van kivágva rajta a lány és a farkas is. A felírat betűtípusa szép, de túlságosan beleolvad a fejlécbe, ezáltal nehezen olvasható. A fejléc illik a háttérhez és minden máshoz is.
A modulsávot kissé üresnek találom, én még a helyedben beraknák egy oldalak menüt és a sorrenden is egy kicsit változtatnék. Fentről lefelé haladva: Oldalak, Történet, Statisztika, Blogarchívum, Rendszeres olvasók, Chat, Információk, Verseny és legvégül a cseréket raknám. Ezen kívül szerintem a piros szín helyett alkalmazz valamivel világosabbat, mert elég nehezen olvasható.
Feltétlen készíts egy oldalak menüt és oda illeszt be a szereplőket is, akiket most egy külön bejegyzésben tüntettél fel. Hiszen az olvasóidnak is problémás lesz mindig visszakeresni a legelső bejegyzésed ahelyett, hogy csak rákattintanának  a szereplők című oldaladra.
A chat illik is a bloghoz meg nem is. Szerintem a fehér rész állítsd át pirosra, vagy alkalmazz átlátszó chatet.  A kurzorod ötletes viszont alig látszódik. (Ha fehér vagy piros lenne, jobban látszódna.)
A betűk mérete megfelelő, viszont a szöveg nehezen olvasható a túl sötét háttér miatt. A szöveget állítsd sorkizártra, mert úgy sokkal szebb lesz és igényesebb hatást kelt. 


Értékelés: 10/4



Történet: 

(Ide nem tudok sokat írni, mivel még csak a prológusod van fen.)
A prológusodat egyszerűen nem tudtam végig olvasni, nagyon bántotta  a szememet. (A betűk színén és a háttéren feltétlen változtass, hogy olvasható legyen a történet.) 
Mint azt már az előző kritikádban is olvashattad, a történetben van egy két elírás és vessző hiba, amelyeket nem részleteznék, hisz a szerkesztő társam már leírt neked egyszer, de még sem változtattál rajtuk. Ezen kívül ide nem tudok mást írni. 


Értékelés: 10/5



Végezetül ha a fent említett tanácsaimat megfogadod, akkor egy tökéletesen olvasható és egy jó kinézetű blogod lesz. A történethez sajnálom, hogy nem tudtam sokat írni, de tényleg nagyon rosszul olvasható! Feltétlen változtasd meg a betűk színét vagy pedig a fekete hátteret, mert így rémes olvasni a történetet!
(Remélem nem bántottalak meg semmivel.)

Összesen: 20/9




További sikeres blogolást kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése