2014. december 1., hétfő

Kritika #62 - I wanna be a bad girl...

I wanna be a bad girl... 

Kinézet:

A fejléced nem nyerte el a tetszésem. A képek rendezetlenül vannak elhelyezkedve rajta, ráadásul nem túl jó minőségűek. A felírat alig olvasható rajta, szinte nem is lehet észrevenni. Szerintem feltétlen cseréld le.
A háttereddel is hasonló a helyzet. Mozaikos és egyáltalán nem kivehető az amit ábrázol. (Tudom, hogy nehéz animés háttérképet találni, főleg olyat ami illik is a blogodhoz, de ez nem a legjobb választás.)  A háttér színeiben illik a blogodhoz, viszont a fejléchez nem passzol. Jobb lenne ha ezt is lecserélnéd, de ha nem találsz más animéset egy sima háttérrel is jobban mutatna. 
Az oldalakban minden a helyén van, a fejezetes oldalad nagyon tetszett. Ráadásul ez a későbbiekben még nagyon jól fog jönni az olvasóidnak, ha mondjuk egy adott fejezetedet vagy az egész történetedet újra akarják olvasni. A szereplős oldalad is nagyon jó, hisz itt nem csak egy-egy képet raktál ki a szereplőkről, hanem írtál is róluk.
A modulok sorrendjén változtatnék egy kicsit, a "Rendszeres olvasóim" a chat felé helyezném és az "Olvasóim" pedig a chat alá. Majd a "Blogarchívum" , 2.évad és a "Haverom blogja". Ez alá pedig a "Blogverseny" és legalulra a "Magamról" modult. 
A chat nem igazán illik a bloghoz, de nem nagyon üt el. A kurzor követőd is ötletes. A zenelejátszód is jó, ráadásul illik is a kinézethez. 
A betűk mérete és színe is megfelelő, a szöveg tökéletesen olvasható, viszont szerintem állítsd sorkizártra a szövet, mert úgy sokkal szebb lesz és igényesebb hatást kelt.


Értékelés: 10/6


Történet: 

A történeted engem megfogott, szépen fogalmazol, bő a szókincsed. Mindent részletesen leírsz, nem sietsz, lényegre törő vagy. Ebből az is következik, hogy igényes munkát adsz ki a kezed közül. Nincs gondolat megállás, szóismétlés, betű tévesztés, stb...
A részek hossza szerintem jó.


Értékelés: 10/10


Végezetül a történeted nagyon jó!  Megfogja az olvasót, tehát csak gratulálni tudok hozzá. Viszont, szerintem a fejlécet és a hátteret feltétlenül cseréld le és a modulok sorrendjén is változtass. (Még a chatet átalakítanám, de az nem annyira üt el a blogtól.)  Ezen kívül minden rendben van a blogodon.


Összesen: 20/16


További sikeres blogolást kívánok!


2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a kritikát, valamint az őszinteségedet. Tanácsaidat megfogadtam és változtattam a kinézeten(fejléc+háttér) valamint a modulokat is elrendeztem. Még egyszer köszönöm a kritikát. További szép estét és puszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Csenge!
      Nincs mit, remélem nem bántottalak meg semmivel sem.
      Örülök, hogy megfogadtad a tanácsaim, neked is szép estét. :)

      Törlés