2015. október 21., szerda

Blogajánló #2

Sziasztok!

Egy kedves bloggerinának készítettem most egy blogajánlót. Remélem, elnyeri a tetszését.




Fülszöveg

Titkok? Magával ragadó sztori? Érdekes karakterek? Rivalizálás? Egy kis konfúzió, kaland, belső vívódás és egy olyan élet, ami a legrosszabbikak egyike, de változásnak indul? Ashley Mitchell életének története pont a fenti kérdéseket válaszolja meg. Érdekes karakterekkel operál, titkok tömkelege található meg benne, és még sok minden más. Biztonsági öveket becsatolni, mert bizony rázós egy út lesz ez, ha csatlakozok Ashley Mitchellhez! 


1. Rész

-Ashley ma nagy napunk lesz.-szólt be az ajtómon vidáman a főnököm.
-Miért mi lesz ma?-kérdezem unottan.
-Semmi. Csupán az, hogy ma világsztárok látogatnak el hozzánk, hogy lássák mitől olyan nagy szám ez a hely.És tudod mitől olyan nagy szám?-kérdezi izgatottan.
-Talán a díjnyertes boroktól és a kedves,szakképzett pincérektől?-mosolygok ugyanolyan erőltetten, mint a drága főnököm.
-Majdnem-kezd nyerítés szerű vihogásba.-Miattad Ashley és a baszott erős italaink miatt.
-Kik jönnek?-kérdezem egy fáradt sóhajjal.-Csak nem Channing Tatum karöltve Johnny Deppel?
-Annál is jobb.-mondja és hagy egy kis hatásszünetet.-Maga a megmaradt ONE DIRECTION.-kiabálja bele a képembe.
-És azok kik?-kérdezem teljesen nyugodtan,mire kiűlt a döbbenet főnököm arcára.
 
 
2. Rész 
 
-Figyelj mindegyik srácot ugyanúgy kényeztesd itt senki sem szülinapos,vagy legénybúcsús.-jön oda hozzám Rob, az egyik pincér.
-Ezt úgy mondtad mintha egy rossz kurva lennék és most készülnék mindegyikkel baszni.-válaszolok éllel a hangomban.
-Kikéred magadnak mintha nem lenne igaz a mondatod első fele.-feleli gúnyosan, mire a kezem csattan az arcán.
-Ne merj többször kurvának titulálni.-kiabálok rá, mire elmosolyodik, vagy talán a vicsorítás annak a megfelelője amilyen pofát vág. 
-Akkor ne viselkedj úgy.-feleli vigyorogva majd elmegy. Sajnos igaza van semmilyen jogom nem volt, hogy megüssem, mert tényleg egy rossz kurva vagyok.Vagy az emberek, hogy nevezik a 19 éves sztriptíztáncosokat?
 
 
3. Rész 
 
-Köszönöm a segítséged.-szólok hozzá a fiúhoz.
-Igazán nincs mit. Undorítónak tartom ha egy férfi így viselkedik egy lánnyal.-mosolyog rám.-Gyakran előfordul?
-Az, hogy szobára akarnak vinni napi ötször-hatszor, hogy ilyen erőszakosan havonta kétszer.
-Nem csodálom, hogy ennyien vinnének.-nevet fel.-Egyébként tetszett a számod.-kacsint rám.
-Igazán örülök, hogy a táncom elnyerte az ízlésedet.-felelek unottan, erre a kedves bókra.
-Bocsánat, ha valami rosszat mondtam.-kér rögtön bocsánatot.-Egyébként Niall Horan vagyok.-nyújt nekem kezet, amit elfogadok.
 
 
4. Rész
 
 -Szia Ashley! Nincs kedved bemutatni a barátaidnak?-na jó nem elég, hogy az ismerkedésükkel feltartanak, de még ez a liba is keresztbe húzza a minél hamarabbi alvásomat.
-Nem igazán Rebeka. Eddig egyedül is ment neked a bemutatkozás vagyis a munkaköröd ismertetése nem kellek hozzá én is.-felelem neki csupa kedvességgel a hangomban. Mire a fiúk hangosan felnevetnek mellettünk.
-Igazad van Ashley. Olyan vicces vagy.-próbál nevetni a srácokkal, bár eléggé erőltetten megy csak neki-Szólítsatok Black Holenak.-mondja elváltoztatott hangon Liaméknek. Mire a srácokból újra feltör a röhögés. Nem törődve a nevetésükkel oda sétál Niall mellé.-Tudod általában drágán dolgozom, de veled egy ingyen menetet betudok vállalni .-kacsint Niallre Rebeka.
 
 
 5. Rész
 ,,Kedves Ashley!
Sajnálom a tegnapi ízléstelen beszólásomat csak a csajt akartam vele lekoptatni remélem nincs harag és tudunk találkozni ma négykor a munkahelyedhez közeli Starbucksban, hogy személyesen is bocsánatot kérhessek.
Ha azon kezdesz gondolkodni honnan van meg a címed, hogy milyen telefonod van és, hogy épp tokot keresel rá annyit mondok, hogy megvannak az embereim.,de ettől ne ijedj meg. " Liam
 
 
 7. Rész
 
- Ashley Te jössz. - biztatott Harry.
- Rendben 1996. június 6.-án születtem Londonban. Boldog gyermekkorom volt, sok baráttal és nélkülöznünk se kellett. Ez a boldogság egészen 16 éves koromig kitartott. Éppen a szülinapomat ünnepeltünk egy étteremben a családommal és a barátaimmal. A szüleim már készültek haza menni és akarták, hogy menjek velük, de Én hajthatatlan voltam és taxival akartam haza menni. Elköszöntek tőlem és indultak haza. Hajnali kettőkor úgy döntöttem Én is haza megyek és hívtam magamnak egy taxit. Amikor a házunk elé értem megláttam két rendőrautót. - kezdtem szipogni ahogy beugrott az emlékkép. - Az egyik rendőr oda jött hozzám és kérdezték, hogy én vagyok-e Ashley Mitchell, bólintottam és a rendőr...
 
 
 8. Rész
 
- Komolyan hány srác erőszakolt meg emiatt a mozdulat miatt? Mert asszem köztök leszek. - felelte Harry még hozzá képest is rekedt hangon. - Komolyan ha nem veszel fel valamit erre a sorsra jutsz. - nézett a szemembe miközben magát erősítve bólogatott.
- Szóval elvennéd a szüzességem? - mosolyogtam rá, mire mindenki lefagyott a szobában.
 
 
 9. Rész
 
 - Louis ki van akadva. - szólal meg Liam egy perc csend után mire rá kapom tekintetem.
- Én is ki vagyok rá. - válaszoltam kissé flegmán.
- Figyelj egyáltalán nem úgy gondolta. - kezdi automatikusan védeni barátját.
- Mit nem gondolt úgy? Hogy a szex a munkám? Magyarán szerinte egy kurva vagyok. Én megbíztam benne és azt hittem Ő is szimpatizál velem, de látod tévedtem. - válaszolom idegesen, de ugyanakkor csalódottan. Liam erre szorosan magához ölel és közben elkezdi simogatni a hátamat, amitől rögtön megnyugszom. Tényleg érti, hogy kell megnyugtatni egy embert. Már vagy 2 perce csak ölel mire kibújok az öleléséből.
 
 
 12. Rész
 
 - Kristálytisztán emlékszem. A balesetemre, a mentőre mindenre. Mi lett a karommal és a lábammal? - kérdeztem félve a dokit.
- Nos a bal könyöke eltört, 3 hétig kell gipszben lennie a bal lába pedig eléggé komolyan megzúzódott, rá is ennyi idő pihenő van kiszabva.
- És Louissal mi lett? - kérdeztem féltve a kék szeműt.
- Hát Mr. Tomlinson már rosszabbul járt.....
 
 
 16. Rész
 
 - Ash, segítsünk vagy egyedül is boldogulsz az öltözködéssel? - húzta perverz vigyorra a száját Niall.
- Álmaidban Horan. - lomboztam le a szőke srácot.
- Ott is. - kacsintott rám Niall, mire csak hitetlenkedve megráztam a fejem.
- Inkább egyedül próbálkozom, vagy maximum hívok egy nővért. - nyújtottam rá a nyelvem.
 
 
 18. Rész
 
 Az első pirulát a számhoz emeltem és gond nélkül lenyelem. Megfogom a másodikat is, és az is akadály nélkül csúszott le a torkomon. A harmadikat fogva eszembe jutott valami. Nem lehetek olyan nyomi, hogy szüzen halljak meg. Kiakarom próbálni hátha annyira megtetszik, hogy életben tart. Viszont az hülyeség lenne ha csak úgy odaadnám magam valami jött mentnek, hisz akkor hiábavalóan őriztem meg ennyi ideig. Majd beugrottak a srácok, náluk jobb jelölt nincs is erre a dologra.
 
 20. Rész
 
 - Utállak. - mondtam a szemébe amikor közvetlenül elé értem. Rögtön lendült a kezem és legközelebb már az arca csattanása hallatszott az amúgy is kiürült térben. Rebeka csak meglepetten állt előttem és az arcát dörzsölte, amikor egy újabb ütést kapott, csak most a hasába. Ütésem hatására összegörnyedt, mire vérszemet kaptam és kíméletlenül neki estem. Ott ütöttem, karmoltam, ahol csak tudtam. A hasába mértem a legtöbb ütést, de nem kíméltem sem az arcát, sem a lábát.
 
 
 Akinek felkeltettem az érdeklődését, az olvassa el a történetet! Annyit még elárulok nektek, hogy a drága írónő azzal borzolja az idegeinket, hogy még mindig nem tudjuk, hogy melyik fiúval is fog összejönni a főhősnőnk! Jó olvasást mindenkinek!
 
Puszi: Klau
 
 

2 megjegyzés: