2015. június 9., kedd

Eredményhirdetés #5 - Legviccesebb történet

Kedves Olvasók! 
Meghoztuk a következő kategória eredményét. Ebben a kategóriában is csak egy helyezettet hirdetünk ki. Köszönjük, hogy ennyien szavaztatok kedvenc blogaitokra. A következő kategóriákra való szavazó modulokat folyamatosan töltjük fel, tehát ezután is szavazatok kedvenceitekre. 
A szavazás eredménye: 
Az első helyezett: 

Összekeverhető összekeverhetetlen 

A nyereményed pedig: Interjút készítünk veled, kritikát és blogajánlót írunk a blogról, emellett választhatsz egy dolgot a blogról. Ezen kívül négy hétig reklámozzuk a blogod.  
Fontos! 


# Csak e-mailben fogadjuk el a nyereményedért való jelentkezést! 

# Ha az eredményhirdetés után három héttel nem jelentkezik a nyertes akkor, értelem szerűen az utána lévő helyezett kapja meg az adott helyezést.

# Ha jelentkeztél a nyereményedért, de két héten belül nem reagálsz a válaszunkra, ugyan úgy mint ha nem jelentkeztél volna törölni fogunk, és az utánad lévő helyezés kapja meg a  díjat!  ************************************************************************

Gratulálunk Dérlepkének, és a többiek se legyenek csalódottak, hiszen mindenki nagyon jó történetekkel nevezett, és talán legközelebb ti lesztek az elsők!


A következő kategória amit kifogunk hirdetni az a Legjobb trailer, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése