2014. május 20., kedd

Eredményhirdetés #2 - Legjobb Design

Kedves Olvasok! 

Meghoztuk a következő kategória eredményeit.  Az eredményekkel kapcsolatban, az állás nagyon szoros volt, a rengeteg nagyon szép blog közül nehéz volt dönteni. Voltak nagyon szép és igényes blogok és kevésbé szépek is, de senki ne keseredjen el még számtalan blogversenyt fogunk rendezni ahol akár az utolsókból is lehet első! 

Tehát az eredmények:


Az első helyezett: 





Roxfort (Bea Styles) 


Don't let me down (L.T.P) 


A nyereményetek pedig:  Kritikát, interjút készítünk veletek + választhattok egy dolgot. Emellett négy hétig reklámozzuk a blogotokat. (Kérünk, hogy az interjú és a + egy dolog miatt írj nekünk egy e-mailt (erre az e-mail címre: hsakura312@gmail.com), és az e-mail tárgyában tüntesd fel, hogy hányadik helyezettet érted el és milyen kategóriában.)






A második helyezett: 





Annie's design (Annie) 


A nyereményetek pedig:Kritikát és interjút készítünk vele. Emellett három hétig reklámozzuk a blogotokat. 
(Kérünk, hogy az interjú miatt írj nekünk egy e-mailt (erre az e-mail címre: hsakura312@gmail.com), és az e-mail tárgyában tüntesd fel, hogy hányadik helyezettet érted el és milyen kategóriában.)





A harmadik helyezett: 



I won't give up 'till it's over. (L.T.P) 



A nyereményed pedig:  Választhatsz, hogy kritikát vagy interjút készítsünk veled. Emellett két hétig reklámozzuk a blogod. (Kérünk, hogy az interjú miatt írj nekünk egy e-mailt (erre az e-mail címre: hsakura312@gmail.com), és az e-mail tárgyában tüntesd fel, hogy hányadik helyezettet érted el és milyen kategóriában.) Kérünk, hogy megjegyzésben vagy e-mailben írd meg nekünk, hogy interjút vagy kritikát szeretnél. 




Gratulálunk a nyerteseknek, és a többiek se legyenek csalódottak, hiszen mindenki nagyon szép a blogja, és talán legközelebb ti lesztek az elsők!




A következő kategória, amit ki fogunk hirdetni az a Legjobb főszereplő, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le!



2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm/köszönjük az eredményeket/helyezéseket! Fantasztikusnak tartom ezeket az eredményeket, illetve szeretnék gratulálni mindenki másnak is! :)
    xx
    LTP

    VálaszTörlés