2014. május 19., hétfő

Kritika - The Avengers

Sziasztok!
Sajnos mostanában eléggé eltűntem. Ezért részben azért van, mert sokat kell tanulnom + négy blogot vezetek. Ez 3 különböző történetet és egy idézetes oldalt jelent. Na meg itt vannak a kritika írások. De ne aggódjatok! Nem hagyom abba a kritika írást és behozom a lemaradásomat!
Nemrég egy barátom kért meg arra, hogy készítsek kritikát az egyik blogjáról.

The Avengers


Desing:
A háttér és a fejléc összhangban vannak egymással.Ugyan ez vonatkozik a blogon használt összes színre.A modulok sem zsúfoltak és szépen fontossági sorrendben vannak elhelyezve.A fejlécen ki van emelve a két fontos szereplő és még a csapat többi tagja is a képen vannak úgy, hogy ne legyen zsúfolt maga a kép.A felírat jól olvasható és kicsit olyan hatást kelt mintha valamibe bele lenne vésve.A menü fölött az a kép nagyon jól mutat ott.A kinézetben nem találtam hibát.
10/10

Történet:
A fogalmazásod szinte tökéletes. Látszik, hogy bő szókinccsel rendelkezel. Kiemeled és remekül részletezed a fontosabb részeket. Például azt, hogy az akciók közben pontosan mi történik. A szereplők közti kapcsolatot is észre lehet venni anélkül, hogy leírnád pontosan a dolgokat. Elég leírnod a gesztusokat, a beszéd stílusokat és máris ki lehet találni, hogy a két szereplő között milyen viszony áll fent.
Én személy szerint nagyon szeretem az efféle történeteket. Főképp, hogy imádom a Vasember című filmet.
A történet maga izgalmas és talán egy kicsit vicces is.
10/10

Összességében: Ez egy nagyon jó történet kezdete ezért fel is iratkoztam rendszeres olvasónak! Tehetséges író vagy! Csak így tovább! 

Összesen: 20/20


2 megjegyzés:

  1. Ó, köszönöm szépennnnnnnn!!!!
    Nagyon örülők, hogy ilyen gyorsan kész lett.
    Hálás vagyok érte!!
    Mégegyszer nagyon nagyon köszii!!!

    VálaszTörlés