2014. május 6., kedd

Eredményhirdetés #1 - Legszebb fejléc

Kedves Olvasok!

Néhány napja lezártuk a versenyt. Sokan kérdeztétek, hogy mikor lesz eredményhirdetés, ezzel kapcsolatban pontos időpontot nem tudunk adni, mivel minden kategóriában más-más zsűritagok vannak, és más-más időpontban adják le a pontszámokat. Amint összesítettük az egyes kategóriákban elért pontokat, rögtön kihirdetjük az első három helyezettet.  
Szóval, figyeljétek a blog bejegyzéseit és nem maradtok le semmiről. ;)

Most jöjjön a jó hír, a fejléckategóriában már meg is vannak az eredmények.
Szóval az eredményekkel kapcsolatban, az állás nagyon szoros, a sok jó fejléc közül nehezen tudtunk dönteni. Voltak nagyon szép és igényes fejlécek és kevésbé jók, de senki se keseredjen el hiszen még számtalan blogversenyt fogunk rendezni ahol akár az utolsókból is lehet első!


Tehát az első helyezett: 


Annie's design (Annie) 


A nyereményed pedig: Kritikát, interjút készítünk + kérhetsz még egy dolgot, ezen kívül 3 hétig reklámozzuk a blogod.   
/Kérünk, hogy az interjú és a + egy dolog miatt írj nekünk egy e-mailt (erre az e-mail címre: hsakura312@gmail.com), és az e-mail tárgyában tüntesd fel, hogy hányadik helyezettet érted el és milyen kategóriában./
A második helyezett: 

/Ebben a kategóriában, két második helyezett, is született./


~Don't let me go (Bea Styles) 


Romba dőlt álmok (Anikó Kecskeméti)A nyereményetek:  Kritikát, interjút készítünk veletek + két hétig reklámozzuk a blogotokat. 
/Kérünk titeket, hogy az interjúval kapcsolatban írjatok nekünk egy e-mailt (erre az e-mail címre: hsakura312@gmail.com)az e-mail tárgyában tüntesd fel, hogy hányadik helyezettet érted el és milyen kategóriában./
A harmadik helyezett: 

/Itt is két nyertest hirdetünk ki./


Don't let me down (L.T.P)   


Never Good Enough (Bia Joy) 


A nyereményetek:  Választhatók, hogy kritikát, vagy interjút kértek + egy hétig reklámozzuk a blogotokat. 


Gratulálunk a nyerteseknek, és a többiek se legyenek csalódottak, hiszen mindenki nagyon szép fejlécekkel nevezett, és talán legközelebb ti lesztek az elsők!
A következő kategória amit kifogunk hirdetni az a  Legjobb Design, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése