2015. május 30., szombat

Eredményhirdetés #4 - Legszomorúbb történet

Kedves Olvasók! 
Meghoztuk a következő kategória eredményeit. Köszönjük, hogy ennyien szavaztatok kedvenc blogaitokra. A következő kategóriákra való szavazó modulokat folyamatosan töltjük fel, tehát ezután is szavazatok kedvenc blogaitokra. 
Ígéretünkhöz híven, csak egy győztest hirdetünk ki ebben a kategóriában. 




A szavazás eredménye: 




Az első helyezett: 


Üzenem... 

A nyereményed pedig: Interjút készítünk, kritikát és blogajánlót írunk a blogról, emellett választhatsz egy dolgot a blogról. Ezen kívül négy hétig reklámozzuk a blogod.  






Fontos! 

# Csak e-mailben fogadjuk el a nyereményedért való jelentkezést! 

# Ha az eredményhirdetés után három héttel nem jelentkezik a nyertes akkor, értelem szerűen az utána lévő helyezett kapja meg az adott helyezést.

# Ha jelentkeztél a nyereményedért, de két héten belül nem reagálsz a válaszunkra, ugyan úgy mint ha nem jelentkeztél volna törölni fogunk, és az utánad lévő helyezés kapja meg a  díjat!  



************************************************************************

Gratulálunk Kertész Kingának, és a többiek se legyenek csalódottak, hiszen mindenki nagyon jó történetekkel nevezett, és talán legközelebb ti lesztek az elsők!


A következő kategória amit kifogunk hirdetni az a Legviccesebb történet, tehát figyeljétek a blog bejegyzéseit, hogy semmiről se maradjatok le!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése