2014. január 17., péntek

Kritika #19- Destroyed





Kinézet:

Egyszerűen lenyűgözött a blogod kinézete! A fejléced gyönyörű, nincs rajta felesleges dolog, a lényeg rajta van és ez bőven elég! Elismerés azért is, mert te magad készítetted. (Ráadásul én imádom a tépett fejléceket.J) A design is nagyon szép, elegáns. A blogon a színek harmonizálnak egymással, minden passzol mindenhez. A modulsávodban is minden rendben van.

A szöveg sorkizárt, a betűtípus olvasható, nincs túlcicomázva. Nagyon szép! A kurzorkövető is nagyon illik a bloghoz.

Tetszett még, hogy csináltál egy külön kis oldalt a szereplőknek is, amin írtál a főbb szereplőkről, ezáltal jobban megismerjük őket és jobban bele tudjuk élni magunkat a történetbe.

Értékelés: 10/10


Történet:

Már a modulsávban lévő kis ismertető elnyerte a tetszésem:

Milyen lehet az, amikor tönkreteszed az egész életed, s visszagondolsz rá? Vajon hogy érezheted magad akkor, amikor észreveszed, hogy minden fontos eseményt az életedben elszúrtál, s azért most ilyen rossz az életed? Rain Stiwoter tudja, hogy milyen ez, sőt, vissza is emlékszik. A múltba visszanézve, minden baklövését végigkövethetjük, ahogyan azt ő átélte.
3..., 2..., 1...
És a flashback elkezdődik.

Nagyon jó lett a prológusod, felkelti az ember érdeklődését, rejtélyes és titokzatos. Ahogy olvastam a Prológust rögtön kíváncsi lettem vajon Mi történhetett az anyjával? Hogy fog kikerülni ebből a reménytelen helyzetéből? Stb…

Sajnos a történetről nem tudok sokat írni, mert még csak egy fejezet van fenn, ami mellesleg nekem nagyon tetszett! J

A történeted izgalmas, helyesírási hibát nem találtam. Esztétikailag teljesen rendben van. Nagyon szépen fogalmazol, nincs szóismétlésed, gondolatmegállásod. A részek hossza szerintem jó.

Tetszett még az is, hogy az egyes részekhez csatoltál zenét, ez egy kicsit feldobja az olvasást.


Értékelés: 10/10




Összességében nagyon tetszett a blogod, nem okoztál csalódást. A színek harmonizálnak a bloggal, jól működik az összhang, egyszerű és nem kirívó. A történeted nem sablonos, aminek nagyon örülők. Csak így tovább!


Összesen: 20/20



Ui: Gazdagodtál még egy rendszeres olvasóval. (Remélem hamar felrakod a történet következő fejezetét.) 


További sikeres blogolást kívánok!



By: Sakura





2 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon szépen köszönöm a kritikát és feliratkozást is! :)
    xx
    Miranda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nincs mit, várom a következő fejezeted.:)

      Törlés