2015. július 29., szerda

Blogajánló #56 - Fight Night

Íme, egy újabb ajánló, amely Norina P. Fight Night című blogjáról szól. Válaszoljatok, kérle az alul lévő kérdésekre, és ne feledjétek: A Fight Night tárt karokkal vár minden kedves motorost, olvasót, és HS-fant! 


Író: Norina P.
Cím: Fight Night
Link: xxx

Fülszöveg: New York leismertebb motoroscsapata az Insane Angels. Minden egyes alkalommal megnyerik a versenyeket,és sikerben sem szenvednek kárt.Hírességük,egyre szaporodik,de csalódniuk kell,amikor megtudják,hogy új banda érkezik a nagyvárosba. Az újoncok,durva dolgot tesznek, csak azzal a szándékkal,hogy az Insane Angelstől elvegyék a hírnevet. A motorosok ellenségekké válnak. Folyamatosan versengenek, versenyeznek egymással,tesztelve ezzel egymás ügyességét. A nagy lelkesedésük közben,nem veszik észre, hogy két személy,akik mellesleg vetélytársak,egyre jobban kezdenek kötődni egymáshoz. A fiatal vörös hajú Destiny szívből gyűlöli Harry Stylest,amiért az érzelmei erősödnek a fiú iránt.A srác is kölcsönösen érez a lány iránt,és érzi,hogy meg kell szereznie magának. A bandák megtervezik minden idők leghatalmasabb motorosversenyét.Mindannyian átélik a veszély és a fájdalom keverékét,de csak az győzhet aki ezt végig szenvedés nélkül kibírja.
Idézetek:
„Követtem én is a tetteit,és el is indultunk viszont elég közelről motorzaj hallatszott. Összehúztam szemeimet,és hátrafordultam. Már ott voltak mögöttünk,és mire visszafordítottam a tekintetem Catherinere, ő lerepült a járgányáról és lezuhant az erdő mellé.
        A szám elé kaptam a kezem.
        A rohadt francba!”

„Cath támadója elé sétáltam, és gúnyos vigyorral szemöldökömet felhúzva végigmértem. Annyira nem láttam a sötétben, de akkor is kitudtam ,venni azt az undorító arckifejezést ahogy rám vigyorgott.Egyfolytában.
Emeltem kezeimet,hogy jól arcon verjem,de sajnos ő gyorsabb volt elkapta csuklóimat majd mélyen a szemeimbe nézett, azután összeszorította testrészeimet. A vér elpárolgott a kezemből, egyáltalán nem éreztem életet benne.”

„Egyre-egyre éreztem,hogy az Insane Angels nem fogja szó nélkül és tett nélkül hagyni az új motorosokat (főleg Cath miatt)  és a két banda ellenséggé fog válni.
A veszély, a másik banda érkezésével kezdődött meg. És csak a veszteség legelső pontját éltük át ezen az estén.”

„-Ohh, hello Dest!-köszöntött totál megsemmisülve,de az arcán látható volt,hogy megnyugodott.Megveregettem  a hátát,mire azonnal észhez tért.
-Hello Cath. Nagyon régen beszéltél már valakivel igaz?-közöltem vele újabb poénomat,de ő mindig is olyan lány volt aki ezért nem sértődött meg.
-Igen,már kivolt száradva a szám.-vágott vissza,majd szorosan megölelt.”

„Letettem az újságot,és a korláthoz sétáltam letekintettem egész New Yorkra és megláttam.A felgyújtott épületet. A falai már roskadoztak,feketén villogtak,az emberek gyorsan siettek el előtte. Még mindig nem értettem. A megbeszélőhelyünk attól sokkal messzebb volt. Akkor ez futótűz lehetett. De ki akarna nekünk ártani?”

-Csak annyi a baj-kezdtem a beszédet-hogy mostanában elég sokat képzelődök.Ma is az épületben voltam,és állandóan éreztem,hogy figyel valaki-beletúrtam vérvörös hajamba,és mélyen felsóhajtottam-az illető szórakozik velem,és olyan mintha közölni szeretne velem valamit.-fejeztem be,majd elkomorodtam.”

„Kinéztem az ablakon,letekintettem az épület elé,és megint láttam. A motorost.”

„-Nehogy elvérezz Vöröske!-vigyorgott,és eltűnt a szemem elől.
A látásom homályosodott,de akkor is tudtam,egyből beugrott,hogy ő küldte a rózsát. H, betű volt a cédulán.
Az oldalamhoz szorítottam a kendőt,és mielőtt minden elsötétedett volna egy szót még kinyögtem.
-A barátaim…”

Hirtelen durranás hallatszott a megbeszélőhelyünk felől.Nagyra csaptak fel a lángok, elégetve az épület minden egyes milliméterét. Hangosan kiáltottunk fel,de tudtuk,hogy most már vége van a helyünknek.
 Valaki nekünk dobott egy gránátot,de mi időben kiértünk a főútra,elmenekülve a Range Rover felgyújtása és a mi halálunk elől.
Hangosan felsírtam,Jake ölébe fektettem a fejemet,láttam,hogy Aaron nagyobb sebességre kapcsol,aztán elsötétetedt előttem a világ és a bajaink amik egyre-egyre megrohamoztak minket.”

Véleményem szerint, aki szereti a rockot, az iróniát, és Harry Styles-ot, akkor a blog mindenképp menedék lehet a számára! Egy kis olvasnivaló, még nem a világ…

És most, íme, a kérdések:
    1.      Mit gondolsz a történetből kivett részekről?
   2.      Te el tudnád képzelni Harry Styles-ot, egy kemény rosszfiúnak, vagy sokkal inkább maradjunk a bosszantó macsónál?

    3.      Be fogsz nézni az oldalra, vagy csupán itt olvastad el az ajánlót? 




3 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm,hogy rám szántad az idődet! Szépen kidolgozott ajánlót készítettél xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Norina! Örülök, hogy tetszett!
      Ha te vagy a chatben cserét kérő leányzó, akkor ezt a blogodat tegyük ki?

      Törlés
  2. Kedves Bella!
    Igen én vagyok az,és igen kérlek ezt tegyétek ki!

    VálaszTörlés