2016. március 15., kedd

Egy kis helyzetjelentés


Drága Olvasók! 

Mint tapasztalhattátok elég sokáig nem volt aktív az oldal. Egyszer-kétszer olvashattatok néhány kis bejegyzést, de ezek mind eltörpültek a kritikák és a napi aktivitás kerete mellett. Azonban most kicsit összeszedtem magam én is, és készítettem egy új designt a tavasz beköszöntével. A rendelési státuszaimon is változtatni fogok, hiszen vannak emberkék, akik elég régóta várnak már, hogy jelt adjak magamról, de mégsem tettem. Ne higgyétek azonban azt, hogy nem is foglalkozom velük! Csupán a kevés idő miatt apránként tudom olvasgatni és kritizálni az újabban felbukkanó rendeléseiteket! A kritikánál még mindig nem vagyok aktív - kérlek nézzétek el nekem -, de kicsit rendbe szedtem a dolgokat és arra jutottam, hogy azok, akik 2 hónapnál több ideig nem voltak aktívak az oldalukon vagy, akiknek az oldala nem elérhető a kritizálás időpontjában, lekerülnek a listáról. Valamint most már kérhettek tőlem "első benyomás-kritikát", ami csak a lényeget tartalmazza, hogy, min kéne változtatni és, hogy milyen hatást kelt a blog első szempillantásra. Szóval, hogyha rendelnétek majd a közeljövőben, csak írjátok a chatbe, hogy kitől, és, ha az a személy én lennék, akkor említsétek meg milyen stílusú véleményre számítotok: első benyomás alapján megítéltre vagy teljesre. 
Ezen felül pedig még megemlíteném, hogy chatbe nyugodtan írhattok olyanokat, hogy miket hozzunk. Például gift vagy ihletképeket. De írhattok olyat is, hogy szeretnétek látni elvihető fejléceket valakiről vagy valamiről. Én és társaim is szeretnénk a kedvetekben járni és megadni nektek minden olyat, amire szükségetek van a bloggervilágban, de, ahhoz azt is tudnunk kell, hogy mire vágytok igazából. Mit szeretnétek, mit látnátok kevesebbszer. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre komment formájában is akár, hiszen már túl vagyunk a 106964 megtekintésen, ami azért nem kis szám! Ezért szeretnénk mindig a legjobb minőséget és a legjobb stílust előteremteni nektek. Büszkék vagyunk a 176 csodálatos olvasónkra és nagyon hálásak vagyunk azért, hogy a mi blogunk ennyi megtekintést és ennyi érdeklődő emberkét vonz magához. 

Köszönjük, hogy vagytok nekünk! És, ha van bármi ötletetek vagy hozzáfűznivalótok ahhoz, hogy, mivel tehetnénk jobbá ezt az oldalt, ne féljetek írni! Értetek jött létre az Issy Blogmagazin és értetek is marad fent, reméljük, még jó sokáig!

Ezt az alkalmat viszont arra is szeretném fordítani, hogy kérjek tőletek valamit. Hosszú történet, hogy hogy volt és miért, de az egyik barátnőm fogadást kötött, miszerint EZ a video eléri az 1000 megtekintést augusztusig. Én sem értem igazából, hogy jött, de megígértem neki, hogy kicsit kampányolok neki és felteszem ide, hátha valaki érdeklődik a dolog iránt és szívesen megtekinti a vidit. Köszönöm én is és ő is! 

Ölelés <3, 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése