2016. január 13., szerda

Blogajánló

Sziasztok!

Na szóval, most kicsit önző leszek! Csinálok magamnak egy kis önreklámot, na meg pár olyan blognak, amiket én olvasok! Remélem találtok valami olyat, ami tetszeni fog nektek is! Jó mazsolázást hozzá! :)
Puszi: Klau


Klau M - Gyűlölet, vagy szerelem?

Jennifer Smith csupán 22 éves múlt, mikor nevelőszülei életüket vesztik. A fájdalom elől egy másik városba menekül, ahol Paul Higgins asszisztense lesz. Az igazi szüleivel ritkán beszél, ám amikor ők meghallják a költözés hírét, elmondják a lánynak, hogy van egy ikertestvére, Louis Tomlinson. A fiút eleinte rosszul érinti a tény, ám később megbarátkozik a gondolattal. Jenny megismerkedik a banda többi tagjával is. Vajon milyen lesz a kapcsolata a többi taggal? Megtalálja végül a szerelmet? És ha igen... vajon átváltozik gyűlöletté?

Ez az első saját blogom. Az eleje kissé gyenge, de úgy gondolom, hogy úgy a tizedik fejezettől egész jó. Ebben a hónapban befejeződik a sztori, tehát lehet nyugodtan nekikezdeni, hiszen nem kell sokáig várnotok az epilógusra!


 Klau M - Story of my life

Gyerekkori legjobb barátok voltak, akik bármiben számíthattak a másikra. Aztán Zayn karrierje beindulni látszik, de ennek érdekében fel kell áldoznia a barátságukat. E miatt Kate úgy érzi, meggyűlölte őt, hiszen cserben hagyta a fiú, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá.
De a sors nem hazudtolja meg magát, és évek múltán egy munka miatt összehozza a két fiatalt. Csakhogy a fiú nem ismeri fel a lányt, hiszen a hernyóból gyönyörű szép pillangó lett.
Vajon, hogyan alakul a kapcsolatuk? Gyűlölet, barátság, vagy valami egészen más lesz a vége?

Ne lepődjön meg senki, egy kis ideje nem volt rész, de csak azért, hogy az előbbi blog minél hamarabb véget érhessen, és utána csak erre keljen összpontosítanom.


DesTiny - ElectronicLov3

Mire képes az internet és egyetlen kattintás? Zoe Fable megtapasztalja, mikor két ismeretlenből hirtelen barátok lesznek. Mikor abban fogsz megbízni a legjobban, akit soha nem láttál még személyesen. Csak az internet köti össze őket, és ez olykor túl kevésnek bizonyul. Támogatják egymást, mint az igaz barátok, és együtt örülnek egy-egy sikernek. De mi van, ha éppen ez okozza egy barátság vesztét? A hírnév mellett vajon jut idő az internetre? Mit tesz egy átlagos lány, ha az interneten esik szerelembe? Zoe Fable a saját bőrén tapasztalja meg...

Egy hiper-szuper sztori egy fantasztikus írónőtől. Ez egy Zayn Malik fanfiction, bár az elején Zayn még nem híres. Én imádom! Tessék bekukkantani mindenkinek! Rengeteg olyan helyzetet bemutat a sztori, amik a valóságban is megtörténhetnek, ráadásul sok olyan tanulság van benne, ami segíthet bárkinek.


DesTiny - One Direction, Jade és a maffia

Egy 17 éves lány nem mindennapi élete, ami nem abban tér el másokétól, hogy kicsit különc. Egy szokatlan élet, egy szokatlan múlt és az édes bosszú áll mögötte, amit 15 éves kora óta tervez, és egy munka által talán lehetősége lesz végre lezárni a múltját. Egy lány, aki bérgyilkos lett és szakmája legjobbjává vált mindössze két év alatt, csak azért, hogy elkapjon valakit. Egy lány, aki csak legjobb barátjára számíthat: Benre. Egy lány, akinek Jade Wyne a neve. Ez pedig az Ő története.

 Aki szereti az izgalmas sztorikat, annak a figyelmébe ajánlom ezt a blogot. Teli van akcióval, szerelemmel, gyilkosságokkal... Hihetetlenül el tud repíteni egy másik világba, ahol a maffia az úr, de mégsem az a megszokott kaptafára íródott sztori.


 Bella Stewart - Suttogás

Allyson Harvey egyáltalán nem mondható átlagos lánynak. A családjában minden a feje tetejére áll: vitatkozó szülők, egy néhány hónapos testvér, egy "problémás" barátnő és egy haldokló nagyapa. Ám minden megváltozik, amikor egyik nap váratlan hívás érkezik a rég nem látott, Los Angeles-i rokonoktól, miszerint Michiganbe utaznának néhány napra látogatóba. Allysonnak ez egy cseppet sem hiányzik, de ígéretet tett anyjának a születésnapján: igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy jól alakuljon az itt töltött idejük. Arra azonban egyáltalán nem számít, hogy az unokabátyja, Brandon Adams kizökkenti eddigi életéből, valamint egy együttessel, egy barátnővel és egy katasztrófával sem számolt, ami talán a zenebűvölő lány egész életét megváltoztathatja. 

Egy igazán magával ragadó sztori egy hétköznapi lányról, akinek eléggé érdekesen alakul a sorsa, de valamai hihetetlenül valósághűen megírva! Kukkants be!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése