2015. január 9., péntek

Kritika #64 - "19 kemény nappal"

Hellóka,blogoló chibik!^^
Egy kis kritikával készültem nektek!Jó olvasgatást!



"19 kemény nappal"
Írók: Kamilla Zoller,Minciri


Kinézet: Sajnálom,de nekem egyáltalán nem tetszik.A fejléc nem tükrözi,magát a történetet.nem kidolgozott,csak egy,úgymond bloghátteret vettél elő,rászerkesztettél egy rózsát,majd egy szerkesztőprogrammal ráírtad a Humor,Thriller,Love és Death feliratot.Túl kevés a modull,de azt sem vártam volna el,hogy telebiggyeszted effektekkel.A bejegyzéseknél a szövegnek felesleges a háttérszín.A piros színre gondolok.Nekem az sem dominál a blogban,hogy egyik párbeszéd nagy,a másik pedig kicsivel van írva.Mást nem is fűznék hozzá a designhez.

Történet: Őszintén szólva a történetben szereplők neve,eléggé nem megszokott.Kezdem előlről.A történet magábavéve elég jó,a designhez képest.DE,a fejezeteid,sajnos nagyon rövidek.Több,mindent el lehet magyarázni,nem csak a  párbeszédben.Az utolsó bejegyzéseidet olvasva,feltűnt,hogy több párbeszédet használsz,mint leírást!Erre is nagyon figyelj oda!Visszatérve a tartalomra....nekem az ilyen történetek nem jönnek be.Nagyon sajnálom.Mástviszont,ha bővebben írnál,és izgalmasabbá tennéd a történetet,szerintem simán szednél össze 5-6 feliratkozót.

Helyesírás: Néhány helyen a párbeszédnél,elfelejted nagy betűvel kezdeni a mondanivalót,de ezen kívül egyéb hibákat nem észleltem,aminek borzasztóan örülök!




Nem volt célom megbántani,vagy hasonló.További jó blogolást kívánok!
Puszi,
Stephanie P.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát! Hát, az igazság az, hogy eleve automatikusan berakta a fehér kiemelést, amit nem tudtunk levenni, így lett inkább piros belőle. A betűméretek váltakozása is egy nagy talány nekem.. A többit viszont értem, és igazad is van, csak hát ugye hárman írjuk, és 1 év után még mindig nem sikerült ezt kifinomítanunk, de majd próbálkozunk, és még egyszer köszönöm a kritikát! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen :D
      És értem az egészet :33
      Puszika

      Törlés