2013. december 30., hétfő

Kritika #15- Vegas- I knew you were trouble





Kinézet:

A fejléced gyönyörű, minden passzol rajta, látszik, hogy igényes munka. Ötletes, hogy ha a fejlécre megyek, rögtön elárnyékolódik. A sablonnal és a háttérrel sincs semmi baj. A háttér csodásan illik a fejléchez, nagyon jól megtartottad az összhangot. A modulsávod a helyén van. A modulokban szerintem minden meg van, sőt az oldalakban is. Nagyon tetszik a blogod kinézete, finom, elegáns.

A szöveg sorkizárt, a betűtípus olvasható, nincs túlcicomázva. Nagyon szép! A kurzorkövető nagyon illik a bloghoz. Az is tetszik, hogy a betűk árnyékolva vannak!

Az összhatás tökéletes. Nem nyomasztó, inkább melegséggel tölti el az embert. Kellemes. Jó érzéked van a díszítéshez, csak ne ess túlzásokba!

Értékelés: 10/10


Történet:

Nagyon tetszik a történeted. Nagyon jó az alap történet. Egy egyszerű lányról szól, ami már megfogott engem. A dialógusok nagyon tartalmasak, igényes bejegyzések, nem összecsapott részek. Az írásformád egyedi. A bevezető valami eszméletlenül jó lett! Ráadásul a trailer is nagyon jó! Az ismertetőt, rejtélyes és titokzatos. Meseszépen fogalmazol. Helyesírási hibákat nem találtam. Esztétikailag teljesen rendben van. Bekezdésekre is remekül tagolod. Nincs szóismétlés, gondolatmegállás stb. A részek hossza szerintem jó.

Örültem, hogy a kisebb részletekbe is elmerültél és nem csaptál rögtön a lényegbe. Fontos, hogy ne csak a főbb eseményeket írjuk le, bonyolódjunk be „mellékutcákba”, ahogyan te is. 

Értékelés: 10/10


Összességében nagyon tetszett, nem okoztál csalódást. Tetszik ez a színösszeállítás, jól eltaláltad! A színek harmonizálnak a bloggal. Nekem kifejezetten tetszik a blogod.

További sikeres blogolást kívánok!

Összesen: 20/20


By: Sakura



2 megjegyzés:

  1. Szia:)
    Köszönöm a kritikát. ^^ Vicces, mert Violet Begonie is ezekkel a szóhasználatokkal élt egy régi kritikámban! :) Bár lehet csak nekem tûnik úgy. :) Még egyszer köszönöm.

    VálaszTörlés