2013. november 10., vasárnap

Kritika #6- Strange life





Kinézet:

A fejléced szép! A fejléc és a háttér megy egymáshoz viszont kicsit túl sötét. A színek passzolnak, a chat illik az összképhez. A blogod nem zsúfolt. A modulok jók. Az oldalsávod rendben, nincs sok minden kipakolva, a lényeget kitetted és az elég. Plusz pont, amiért használod a történetnél a sorkizárt igazítást!

Értékelés: 10/9


Történet:

Ilyen történettel még soha sem találkoztam. Amúgy nagyon tetszik, hogy Harry szemszögéből írod le a dolgokat! Különösen tetszik, hogy Harry-t az intézetből hozzák ki. Ügyesen írsz, ki tudod magadat fejezni. Fogalmazásoddal semmi gond, bár néhol tőmondatokat írsz, de szerencsére nem mindenhol. Tetszett, ahogy Harry-t beállítod az esetlen, de szeretni való öcsnek, és ami a legjobban meglepett, hogy Liam lett a bunkó a történet során. A helyesírásod rendben, ahogy a fogalmazásod is. Grace stílusa is tetszik és az is, ahogy Harry-hez viszonyul. Örülök, hogy nem az a tipikus sablon sztori. Tetszik, ahogy leírod, hogy hogyan érez Harry. Elírást maximum egyszer láttam, de az se volt szembetűnő.

Értékelés: 10/10


Végezetül az egész blog egyben van! A történet érdekes és megfogja az olvasót. A hátterén egy kicsit változtatnék, de ezen kívül semmi más baj nincs a bloggal.

Összese: 20/19


Sok sikert a továbbiakban!


By: Sakura




2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a kritikát! :) A tőmondatok miatt már szóltak, így arra mostantól jobban fogok figyelni. :D Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nincs mit! Sok sikert a továbbiakban is!;)

      Törlés