2013. november 7., csütörtök

Kritika #1 - That heart you caught ... waiting for you







Design:

Szépen vannak összerakva a felhasznált képek a fejlécben. Az összhang elegáns. A cím mérete pont jó. A blog főháttere is megy mindenhez. A modulok sorendje tökéletes. A betűk színeit talán egy kicsit lehetne még sötétebbre vagy világosabbra állítani, mert nem teljesen kivehetők. Olvasás közben többször is közel kellett hajolnom a képernyőhöz emiatt. Az oldalak elrendezése, elhelyezése tökéletes! Nagyon tetszett még, hogy a részeknek csináltál egy külön oldalt ahol rákattintva meg is tudjuk nézni őket.

Értékelés: 10/9,5



Történet:

A fogalmazásod tökéletes, egyszerűen beleszerettem abba, ahogy írsz.  Tetszik az írásstílus, a titokzatosság, lebírod kötni az olvasót. Gördülékenyen olvasható, helyesírási hibákat nem találtam, csak néhány elírást, arra figyelj oda! A történet egyáltalán nem sablon sztori, amit nagyra becsülők! Kiderült belőle, hogy sportról van szó, viszont magáról a történetről még bővebb dolgok nem derültek ki, lehet, csak azért mert még az elején tartasz. A részek hosszúságát pont megfelelőnek tartom. Tetszett, hogy külön csináltál a főszereplőkről egy kis jellemzést! Itt sok érdekességet megtudtunk még róluk.

Értékelés: 10/10



Végezetül az egész blog egyben van, nekem nagyon tetszett! A történet érdekes és megfogja/leköti az olvasót. Lehet, hogy később egy siker történet lesz belőle, szóval mindenképpen folytasd az írást!

Összesen: 20/19,5


További jó blogolást!


By: Sakura





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése