2013. november 12., kedd

Kritika #10- You're Gonna Be The One {Zayn Malik Fanfiction}






Kinézet:

A fejléc nagyon tetszik, hisz a lényeg rajta van, nincs telerakva felesleges dolgokkal. A háttér és a színek összhangban vannak. Minden passzol egymáshoz a háttér és a sablon, de még a fejléc is. Jó, hogy nem sok szín van benne, hanem csak egy, aminek a különböző árnyalatait használod. Szerintem tökéletes az egyensúly a szürkénél. Nem is unalmas, de nem is kihívó. Az elrendezéssel semmi bajom. A modulokkal minden stimmel, se több, se kevesebb, pont eltaláltad.  Tetszik, hogy van "információk" modul. A betűk mérete színe és típusa rendben van és a fejezetek is elég hosszúak. Imádom az egér kurzorod a csillagok nagyon jók.

Értékelés: 10/10

Történet:

Nagyon tetszik a történeted, ilyennel még nem találkoztam! A történeted nem unalmas, értelmesen írsz! Ügyesen fogalmazol, szépen írsz. A részek hossza pont meg felel és helyesírási hibákat sem találtam. Nem sietsz, lényegre törő vagy és látom magam előtt, hogy mi történik. Ebből az következik, hogy igényes munkát adsz ki a kezed közül. És történeted is izgalmas. Tetszik, hogy minden részhez csatolsz zenét és már a prológussal felkeltetted az érdeklődésemet, ami a következő két részben sem okozott csalódást! A történet pedig most kezd izgalmassá válni! (Szereztél magadnak plusz egy rendszeres olvasót! Nagyon várom a következő részt.)

Értékelés: 10/10

Végezetül mivel még nincs, sok fejezet fenn nem tudok oldalakat írni, de szépen fogalmazol és mindent kifejtesz (értem itt a cselekményt és az érzelmeket). Nincsenek helyesírási hibáid, ami egy blognál elengedhetetlen.  A blogodon minden passzol egy máshoz!
Biztos vagyok benne, hogy nem sokára még többen rátalálnak a blogodra, és szerzel egy csomó rendszeres olvasót.

Összesen: 20/20

További sikeres blogolást kívánok!


By: Sakura



2 megjegyzés: