2016. június 23., csütörtök

Búcsú

Drága Olvasóim! 

Sajnos ez a nap is elérkezett. Ahogy a cím is utal rá, itt most elválnak útjaink. A munkám során rengeteg olvasót megismertem, rendelőkkel hol vitatkoztam, hol együtt nevettem, néhány bloggerinával pedig nagyon sokáig - és van akikkel még most is - remek kapcsolatot ápolok. Ez viszont nem változtat a döntésemen. Az okok több dologból adódnak, de most nem sorolom fel mindet. 
Amikor beléptem az Issy Blogmagazinba, Sakura rendkívül kedvesen fogadott és sokáig beszéltünk. Láttam, hogy az oldal aktív és a csapatmunkát is remeknek tartottam, annak ellenére, hogy itt létem alatt nem sikerült mindenkit megismernem, sőt, volt akitől bejegyzést se láttam. Mindegy, Dolgozgattam, szerkesztgettem, aktív voltam és a kritikáimat is volt, akik szerették. Voltak rendszeres kommentelők. (Most is csak azért nem raktam fel kritikát, mert a két blog, amely rendelt, már 2015 óta nem aktív.) Aztán, ahogy telt az idő, ez egyre jobban megváltozott. Igényes kritikákat próbáltam meg összehozni, ennek ellenére volt, aki egy "köszönöm"-mel nem méltatta a munkámat, holott bármilyen is lett, azt hiszem, ennyit megérdemeltem volna. És most nem érdekel, hogy milyennek tűnök a szemetekben, őszinte akarok lenni. Ha nincs, aki visszajelezzen a munkámra, akkor mit ér az egész? 
Ez az egész nagyon szíven ütött, aztán egy idő után feltűnt, hogy rajtam kívül tulajdonképpen bejegyzés nyomát sem látni. Mindenki inaktív. És nem néhány napja. Hanem legalább fél éve. Semmi helyzetjelentés, semmi visszajelzés. A döntésemről egyelőre még Sakurának sem írtam, talán majd, ha ezt a bejegyzést közzé teszem. Nyolcan vagyunk a blognál és ebből a nyolc emberből nem is tudom, talán egy, esetleg két ember az, aki fáradozik kitenni egy bejegyzést az Issy-re. Úgy gondolom, hogy nincs okom maradásra. Lehet, hogy nem fogok kommentet kapni máshol sem, de reménykedem benne, hogy ott kicsit többen dolgozunk és a rendelések száma is megnövekszik az újbóli aktivitásom terén. Ha valakit esetleg megbántottam, nagyon sajnálom és remélem, méltó bloggerina voltam az Issy-nél. Szerintem így lehetőség nyílhat rá, hogy a többi designblog(jaim)on többet tevékenykedjek. Lehet, hogy úgy döntök, máshonnan is kilépek és csak egy valamire koncetrálok, azonban az sem kizárt, hogy más oldalaknál is megpróbálkozom, mert fejlődni szeretnék. A Szerintem... - től rengeteget tanultam és az az egy biztos, hogy tőle nem szeretnék egy jó darabig még megválni. Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, de más blogokon elérhettek! 

Köszönök mindent tőletek és sajnálom! 

A lehető legjobb nyarat mindenkinek! 

HATALMAS ÖLELÉS, 

2 megjegyzés:

 1. Sajnálom, hogy elmész, ennek ellenére biztos, hogy meg fogom nézni a munkáidat máshol is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Kanna!

   Köszönöm a kommentet és azt is, hogy az érdeklődésed nem csillapodik ennek ellenére sem. :)

   Ölel,
   Bella

   Törlés